Politică

PSD i-a tras de sub nas scumpirea la bilete lui Bacinschi

Iulia Crețu
26 apr 2013 1211 vizualizări
Harababură în PSD la Consiliul Local Focşani, acolo unde grupul social democrat i-a retras joi primarului Decebal Bacinschi o serie de proiecte de pe ordinea de zi, chiar înainte de debutul şedinţei.

 Prin anunţul lui Liviu Oloeriu, rămas “voce unică” a şedinţei, cand a lipsit Cătălin Vrabie, de la şedinţa ordinară a lunii aprilie s-au scos de la vot proiectele care priveau scumpirea călătoriei cu transportul în comun, de la 1,5 la 1,8 lei, dar şi proiectele care vizau cumpărarea sediului Universităţii “Bariţiu”, cumpărarea unui teren de la social democratul Laurenţiu Doru Felician Veber pentru extinderea Cimitirului Nordic, dar şi cel de stabilire a regulamentului pentru terase, toate iniţiate de primarul Decebal Bacinschi. “Vreau să ştiu dacă proiectele pot fi retrase de altcineva decat iniţiatorul”, a întrebat edilul. Cum din aparatul tehnic i s-a răspuns că se poate acest lucru doar cu acordul său, Bacinschi a starnit zambete, dar şi nedumerire în plen prin atitudinea sa. “Da, atunci am fost de acord”, a spus acesta. Proiectul care vizează scumpirea biletului pe midibuz a fost blocat, a doua oară, de Consiliul Local Focşani. Chiar dacă Opoziţia, prin democratul Nicu Tănase, a cerut explicaţii de ce s-au oprit de la vot aceste proiecte, Liviu Oloeriu a preferat să nu ofere niciun răspuns, semn că între primar şi aleşii social democraţi încă mai sunt negocieri de purtat. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.