Politică

Turul Vrancei: Primaria Milcovul comunică prin difuzoare

Ziarul de Vrancea
16 apr 2013 1376 vizualizări
Comuna Milcovul este probabil singura localitate din Vrancea în care mai funcţionează vechea staţie şi reţea de difuzoare din timpul comunismului

Din 1.300 de case, circa 500 mai au asemenea aparate, la care oamenii ascultă postul de radio Romania Actualităţi, dar şi comunicările primăriei. “Am un paznic care este şi electrician, care se ocupă de ele. Sunt oameni care şi-au pus difuzoare şi în grajd la animale, ca să asculte emisiunile de la radio atunci cand muncesc”, spune primarul Mihai Neaţă. (M. B.)

Sistemul informatic al CAS se întrerupe pentru mentenanţă

Furnizorii de servicii medicale sunt anunţaţi că astăzi de la ora 21.00 sistemele informatice ale Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) se întrerup pentru mentenanţă. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunţat că “începând cu ora 21.00 sistemele informatice CNAS-SIUI/SIPE vor intra într-o procedură de mentenanţă tehnică pentru 5 ore. Întrucât accesul va fi restricţionat, anunţăm furnizorii de servicii medicale să fie pregătiţi în a prescrie reţete electronice în regim offline pentru intervalul de timp prevăzut”. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cititorul, acum 4025 zile, 10 ore, 47 minute, 37 secunde
Nu este singura, nicidecum! Informati-va si veti afla ca astfel de statii de radioficare sunt si la Bolotesti, la Jaristea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.