Politică

Bugetul lui Bacinschi, extraordinară discuţie

Iulia Crețu
2 apr 2013 1273 vizualizări
Maine, de la ora 16.00, Consiliul Local Focşani este chemat să discute despre bani şi deplasări în Grecia

Consiliul Local Focşani este convocat joi, de la ora 16.00, într-o şedinţă extraordinară cu numai două puncte pe ordinea de zi. Se va discuta despre aprobarea bugetului general al oraşului pe anul în curs, dar şi despre oportunitatea participării edilului Decebal Bacinschi la un eveniment cultural în Grecia. Potrivit raportului de la mapa aleşilor, bugetul pe 2013 este de 334.810 mii lei la capitolul venituri şi de 407.175,69 mii lei la cheltuieli. Acestui buget i se vor adăuga sumele defalcate din TVA şi cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale repartizate de Direcţia de Finanţe prin Consiliul Judeţean Vrancea. Potrivit informărilor de la Finanţe, din sumele din cotele defalcate revin 80 mii lei, iar din sume defalcate din TVA 115 mii lei. Aleşii municipali vor discuta şi despre deplasarea în perioada 9-14 aprilie a primarului Decebal Bacinschi în Grecia, la Messolonghi, pentru a participa la conferinţa “Pămant Sfant al Messolonghi – Monument al Moştenirii Culturale Mondiale”, la invitaţia Clubului UNESCO al Departamentului Pireu şi Insule. “Urmare a cooperării noastre de succes în domeniul schimburilor culturale, cunoscand sensibilitatea şi atenţia pe care o aveţi pentru importanţa sporirii moştenirii culturale, este privilegiul nostru să vă intivăm la conferinţa intitulată «Pămant Sfant al Messolonghi – Monument al Moştenirii Culturale Mondiale», care va fi organizat în colaborare cu Primarul oraşului Messolonghi, dl. Panagiotis Katsoulis, în oraşul Messolonghi, în data de vineri, 12 aprilie 2013”, scrie edilului Bacinschi, Ioannis Maronitis, preşedintele Clubului pentru UNESCO al departamentului Pireu şi Insule din Grecia. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.