Politică

În noaptea de sambătă spre duminică trecem la ora oficială de vară

Raluca Manolache
28 mar 2013 1556 vizualizări
Duminică va fi cea mai scurtă zi din an, având numai 23 de ore

Trecem la ora oficială de vară. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 31 martie 2013, România trece la ora oficială de vară.  CFR Călători anunţă că începând din data de 31 martie 2013 şi în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03.00 devenind ora 04.00. “Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare. Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora de iarnă până în noaptea de 30/31 martie 2013 ora 03.00 care devine ora 04.00. După această oră (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie între 03.01 şi 04.00 (ora iarnă), vor circula întârziate, fiind afectate de schimbarea de oră un număr de 85 de trenuri, din care 7 trenuri internaţionale, 32 InterRegio şi 46 Regio. Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 31 martie 2013, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare”, transmite CFR. Şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea vor munci în noaptea de sambătă spre duminică şi se vor asigura că nu vor exista probleme în staţiile de călători. Informaţii legate de circulaţia trenurilor sunt disponibile la telefon 021/9521 (în trafic local) şi pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro. Duminică va fi cea mai scurtă zi din an, având numai 23 de ore. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.