Politică

Alegeri la TNL Vrancea

Iulia Crețu
28 mar 2013 2348 vizualizări
Pentru şefia organizaţiei de tineret este un singur candidat, Vladimir Duşinschi.Alegerile juniorilor vor fi urmate, sambătă, de o şedinţă a Biroului Politic Naţional al TNL, la care va participa liderul Florin Alexe, dar şi deputatul PLDM George Mocanu, din Moldova

Tinerii liberali îşi vor stabili, la acest sfarşit de săptămană, conducerea organizaţiei judeţene. După ce în urmă cu două săptămani au fost alegeri la municiapala juniorilor, sambătă, la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia”, va fi ales preşedintele TNL Vrancea şi componenţa Biroului Politic. Pentru şefie candidează Vladimir Duşinschi. Acesta susţine că forţa organizaţiei de tineret a liberalilor a crescut, pe langă vechile organizaţii de juniori fiind înfiinţate altele noi la Campineanca, Moviliţa, Spulber, Vizantea Livezile, Vanători, Mărăşeşti, Chiojdeni, Jitia, Dumitreşti, Odobeşti, Jariştea, Adjud, Băleşti, Fitioneşti, Panciu, Gugeşti şi Păuneşti. “Îmi propun să crească numărul de organizaţii de tineret în toate localităţile Colegiilor de deputaţi Dumitreşti şi Mărăşeşti şi să reuşim să înfiinţăm astfel de structuri şi în restul localităţilor din Vrancea. Avem la dispoziţie patru ani, pană la următoarele alegeri locale, în care TNL trebuie să crească şi să confirme, iar tinerii care activează alături de noi să fie sprijiniţi pentru a accede în administraţia publică locală. Sunt mulţi tineri capabili de a ocupa funcţii de consilieri şi chiar de primari, pentru că avem exemple de liberali tineri care au confirmat. Ne dorim ca vocea noastră să fie luată în seamă. Implicarea în astfel de structuri de tineret este o şcoală pentru viitor, dacă tinerii îşi doresc să aibă cariere în administraţie sau politică”, ne-a spus Vladimir Duşinschi, candidatul pentru funcţia de preşedinte la TNL Vrancea.

Invitatul teneliştilor este deputatul basarabean George Mocanu

Conferinţa Judeţeană de Alegeri a TNL va fi urmată de şedinţa Biroului Politic Naţional al TNL, la care va participa şeful tinerilor liberali la nivel naţional, deputatul Florin Alexe. De asemenea, la întalnire va veni şi o delegaţie din Republica Moldova, condusă de deputatul George Mocanu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. “Salut prezenţa la şedinţa Biroului Politic Naţional a colegilor noştri de peste Prut cu care sper să derulăm, pe viitor, o serie de proiecte”, a completat Duşinschi. Alegerile juniorilor vor fi supervizate de deputaţii PNL de Vrancea. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 14

Adaugă comentariu
, acum 4039 zile, 55 minute, 22 secunde
Alegerile vor fi tot cu usile inchise? Cit ati platit pentru articol? Pun pariu ca simbata presa o sa fie tinuta la usa, am informatii din interior.
CLAUDIA, acum 4039 zile, 8 ore, 38 minute, 14 secunde
Rautaciosii sa-si traga o palma, asa de rusinica...:)
gigi kent, acum 4039 zile, 10 ore, 7 minute, 25 secunde
Pentru Claudiu Ioan: prietene! Candidaturile se depun cu cel putin 48 de ore inainte de desfasurarea evenimentului. Asa ca las-o mai moale si pune mana pe statut! Termenul de depunere a fost depasit.
bulancea bulangiu, acum 4039 zile, 10 ore, 52 minute, 13 secunde
"Se pare ca nimeni nu stie de candidatul din Marasesti ! De ce .......????!!! Candidatura va fi depusa in ziua alegerilor !!!!!!!!!!!!!!!!!" respectivul este un misel care musca doar pe la citeste integral
Fort, acum 4039 zile, 9 ore, 21 minute, 33 secunde
Cum iti permti sa jignesti consilierul primarului pnl-ist(mare sef pdl-ist) vorbalui lui ponta "fripturisti"...Din sofer, pt. ca a lipit afise acum traieste din sudoarea locuitorilor el si citeste integral
ana, acum 4039 zile, 10 ore, 58 minute, 54 secunde
Felicitari Vlad si mult succes! Esti o persoana desteapta, ambitioasa si muncitoare, de aceea avem incredere in fortele tale!
claudiu ioan, acum 4039 zile, 11 ore, 18 minute, 48 secunde
Se pare ca nimeni nu stie de candidatul din Marasesti ! De ce .......????!!! Candidatura va fi depusa in ziua alegerilor !!!!!!!!!!!!!!!!!
truica, acum 4039 zile, 11 ore, 24 minute, 28 secunde
Se pare ca doar liberalii au organizatie de tineret...asta inseamna ca pnl este singurul partid cu solutii!
Adrian Buruiana, acum 4039 zile, 11 ore, 55 minute, 26 secunde
Felicitari domnului Vladimir Dusinski pentru realizarile din prezent si pentru viitoarele !
mihai, acum 4039 zile, 11 ore, 58 minute, 15 secunde
maxima democratie la alegerile liberale! o adevarata traditie sa fie ales candidatul unic! la fel ca mai marele sau, crin cacarau!
sandel, acum 4039 zile, 12 ore, 14 minute, 33 secunde
In primul rand se vede de la o posta ca aceasta i cretu a dus o politica de promovare liberala si banuim de ce ??? ca doar nu suntem de ieri de azi !! (de zici ca avem ziarul liberal de vrancea) ,in citeste integral
CLAUDIA, acum 4039 zile, 8 ore, 40 minute, 33 secunde
Rautaciosii sa-si traga o palma, asa de rusinica...:)
CLAUDIA, acum 4039 zile, 8 ore, 43 minute, 18 secunde
"nu i-a aceiasi teapa de la palmolive cu promisiunile"....inca se scrie "ia" cand are sensul de a lua....poate schimbati gramatica limbii romane ca sa stie si Vanghelie sa scrie + citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.