Politică

Atacurile lui Secară la Blaga se înteţesc pe ultima sută de metri

Iulia Crețu
19 mar 2013 1178 vizualizări
Se înteţesc atacurile la adresa lui Vasile Blaga, din partea deputatului Florin Mihail Secară, cel care în campania electorală din interiorul PDL s-a poziţionat alături de Elena Udrea.

Printr-un comunicat de presă, Secară susţine că realegerea lui Vasile Blaga în fruntea PDL ar fi toxică pentru partid. “L-am auzit zilele trecute pe Traian Ungureanu făcând o comparaţie nefericită între alegerile din PDL şi alegerile pentru Papă. "Vom şti că a câştigat Vasile Blaga când va ieşi fum portocaliu", a spus acesta. O vorbă veche românească spune că: “Gura păcătosului adevăr grăieşte”. Trebuie să-l informez pe dl. Traian Ungureanu că unul dintre puţinele “fumuri” portocalii este dioxidul de azot, care este un gaz extrem de toxic”, spune deputatul de Adjud. Mai mult decât atât, Secară îl ia în balon şi pe fostul jurnalist TRU, despre care spune că a chiulit de la lecţiile de chimie. Acesta spune că PDL a pierdut mult prea mult pe mâna lui Blaga şi este nevoie de un suflu nou. “Principalul motiv pentru care mi-am anunţat susţinerea pentru Elena Udrea a fost acela că spre diferenţă de Vasile Blaga, nu se sfieşte să meargă la război împotriva lui Crin Antonescu şi Victor Ponta. Elena Udrea a făcut acest lucru şi pe vremea când era la Putere şi după ce partidul a trecut în Opoziţie. Mai mult, atunci când a mers în campanie, la Roman, Elena Udrea s-a războit şi cu Crin Antonescu, cu Victor Ponta, Marian Oprişan, Liviu Dragnea, dar şi cu Antenele lui Dan Voiculescu, care şi-a trimis tonomatele în colegiul în care a candidat ea. Nu am văzut ca Vasile Blaga să fi beneficiat de aceeaşi atenţie”, a mai spus Secară Alegerile pentru şefia PDL sunt sâmbătă, la Bucureşti, în competiţie fiind Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
adrian, acum 4052 zile, 9 ore, 11 minute, 3 secunde
BLAGA SE CARA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.