Politică

Femeile liberale, premiate pentru campania de sănătate

Iulia Crețu
19 mar 2013 1154 vizualizări
Femeile liberale vrancene au fost premiate, în week-end, pentru campania de sănătate derulată în mai multe localităţi din judeţ, prin teste de glicemie, tensiune arterială şi văz acordate populaţiei

Sambătă, la Teatrul “Constantin Nottara” din apitală a avut loc cea de-a doua ediţie a Galei Femeilor Liberale, la care au participat peste 340 de reprezentante din întreaga ţară. “Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bătăliile politice pentru a promova iniţiative în interesul cetăţenilor, am premiat colegele care au ales să părăsească funcţiile din organizaţie pentru a-şi folosi expertiza profesională în instituţiile guvernamentale şi pe cele care din postura de reprezentanţi ai societăţii civile au fost alături de noi în acţiunile pe care le-am derulat. Am arătat şi de această dată că în centrul preocupărilor noastre politice este familia şi că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluţii la nevoile ei”, a spus Lucia Varga, preşedintele OFL. Pentru derularea programului „PNL are grijă de sănătatea ta” a fost premiată organizaţia de la Vrancea, dar şi cele de la Maramureş, Dolj, Timiş şi Sector 5. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ana, acum 4053 zile, 5 ore, 9 minute, 56 secunde
Felicitari doamnelor din OFL Vrancea, intotdeuna au fost cu initiative bune si de folos cetatenilor! Sa o tineti tot asa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.