Politică

Secară îl întreabă pe Blaga cum a luptat cu Iliescu cand acesta i-a dat loc de muncă

Iulia Crețu
17 mar 2013 1210 vizualizări
deputatul PDL de Adjud, susţinător al Elenei Udrea, nu conteneşte cu atacurile la Blaga

Deputatului PDL de Adjud, Florin Mihail Secară, pare să-i placă la jugulara lui Vasile Blaga. Susţinător al moţiunii Elenei Udrea, Secară îi cere socoteală preşedintelui PDL cu privire la modul cum a luptat actualul lider democrat, la începutul anilor 90, împotriva regimului Iliescu. Asta după ce Blaga a fost şef de vamă în Bihor între 1993 şi 1996. “Dl. Blaga susţine că nu îi este ruşine că a fost FSN-ist şi că în acele vremuri a luptat cu Ion Iliescu. Vreau să vă întreb, domnule Blaga, cum aţi luptat cu Ion Iliescu şi, în acelaşi timp, aţi fost şef de vamă la Bihor în perioada de teroare roşie PDSR-istă 1993-1996?”, a declarat Secară. Critica aceasta vine după ce acelaşi deputat l-a condamnat pe Blaga pentru că, pe vremea cand a fost ministru de Interne în guvernarea Tăriceanu, în 2006 şi 2007, a refuzat semnarea revocării din funcţie a baronului PSD de Vrancea Marian Oprişan ca preşedinte al CJ. „Sunt parlamentar de Vrancea şi am un gust extrem de amar cand ştiu că baronul baronilor din Romania trebuia să plece de cateva ori din politică, dar lucrul acesta nu a fost posibil din cauza lui Vasile Blaga. Contracandidatul Elenei Udrea, care era, în 2006-2007, ministru de Interne, a refuzat de două ori să semneze, pentru incompatibilitate, ordinele de revocare din funcţie a lui Marian Oprişan”, a completat Secară. Alegerile pentru şefia PDL la nivel naţional au loc sambătă, 23 martie, la Bucureşti, în competiţie fiind trei candidaţi: Vasile Blaga, actualul preşedinte portocaliu, Elena Udrea, parlamentar şi fost ministru al Dezvoltării şi Turismului, şi Monica Macovei, europarlamentar şi fost ministru al Justiţiei. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4050 zile, 2 ore, 25 minute, 36 secunde
Deci Blaga a fost sef la vama pe vremea lui Iliescu intre 1993 si 1996, adica acum 17 ani. Concluzia ar fi ca Blaga este tradator. Bun, dar cum naiba timp de 17 ani nu s-a gasit nimeni din PDL sa-i citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.