Politică

Secară e cu Noul PDL al Elenei Udrea

Iulia Crețu
1 mar 2013 1229 vizualizări
Deputatul PDL de Adjud, Florin Mihail Secară, este susţinătorul moţiunii Elenei Udrea pentru şefia PDL la nivel naţional.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului în guvernarea Boc este în campanie de promovare a moţiunii sub care va candida pe 23 martie. Aceasta se intitulează “Noul PDL. O nouă Romanie” şi are pe fundal culoarea tradiţională a PDL, portocaliul, şi un profil feminin din care se distinge, printre altele, sintagma “generaţia 40”. Spre deosebire de Vasile Blaga, care şi-a început campania de promovare cu Moldova, duminică la pranz fiind şi la Focşani, Udrea a început asaltul cu organizaţiile PDL din Ardeal, acolo unde democraţii stau mai bine din punct de vedere electoral. Printre cei care o susţin pe Elena Udrea pentru preluarea şefiei partidului se numără colegii săi din guvernarea Boc, Emil Boc, primarul de la Cluj Napoca, fost premier, dar şi Valerian Vreme, fost ministru al Comunicaţiilor. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Post Scriptum, acum 4064 zile, 12 ore, 14 minute, 16 secunde
Ordine in partidul acesta nu mai poate face decat Dumnezeu ori Dracul...Si, cum Dumnezeu nu se baga in politica, mai ramane a doua varianta.
ana, acum 4064 zile, 21 ore, 20 minute, 17 secunde
Consider ca doar d-l Blaga ar putea face ordine in partid .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.