Politică

Telenovela Neaţă continuă: după demisie a cerut concediu medical

Mihai Boicu
27 feb 2013 2771 vizualizări
Costică Neaţă, fostul şef al Direcţiei Agricole Vrancea, a solicitat să intre în concediu medical din cauza unor probleme de sănătate.

Actualul preşedinte interimar al PDL Vrancea a demisionat mai întai, astfel încat aceste noi probleme de sănătate intervin chiar în cursul perioadei de preaviz. Costică Neaţă a intrat pentru prima dată în concediu în septembrie 2012, iar de atunci nu a mai trecut pe la instituţie decat pentru a intra din nou într-o perioadă de repaus de odihnă sau medicală. Democrat – liberalul a demisionat după ce s-a decis mutarea sa la Giurgiu, iar în locul său a venit directorul de acolo, Petra Ochişor. Astfel, se părea că aventura lui Costică Neaţă s-a terminat şi acesta s-a declarat învins de conducerea Ministerului Agriculturii care l-a tot detaşat, în încercarea de a-l face să plece din sistem întrucat este omul fostei guvernări PDL. “Am înţeles că a solicitat intrarea în concediu medical. Pentru că demisia a intervenit cat a fost detaşat, atat preavizul, cat şi concediul medical sunt la Giurgiu. Acolo trebuie anunţat concediul medical”, a declarat Petra Ochişor, actualul şef de la Direcţia Agricolă Vrancea. Costică Neaţă, care între timp a preluat postul de preşedinte interimar al PDL, nu a putut fi contactat ieri pentru a oferi lămuriri cu privire la situaţia sa. Concediul medical întrerupe perioada de preaviz şi se poate întinde pe o perioadă de cel mult 90 de zile. Chiar şi cu această întrerupere, Petra Ochişor spune că nu se depăşeşte perioada de patru luni de detaşare în Vrancea. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
ionut, acum 4046 zile, 15 ore, 27 minute, 36 secunde
Obs comentarii peste comentarii!! Domnilor cititori de presa, oricare ar fi ea, acesta este un sindrom PSD-ist, care binenteles *-* mostenit de-* lungul mandatelor. Deci, nu am inventat noi roata!! citeste integral
Romy, acum 4046 zile, 16 ore, 26 minute, 38 secunde
Practica lui Neata nu este singulara in peisajul focsanean.Sa ne reamintim ca, din aceleasi motive,* alta fosta directoare,de la acelasi pdl,pe numele ei,Dorina Vraciu,* recurs la acelasi scenariu citeste integral
startrek pt.debeu, acum 4046 zile, 17 ore, 9 minute, 21 secunde
Pentru acelasi motiv pt.care l-am platitara si pa nea Copaci vo 6 LUNI si nu te-* duratara deloc pe matale la cosor.Asa ca taci si in ghite.
nea tyty, acum 4046 zile, 17 ore, 13 minute, 21 secunde
Interesantă doamna directoare Petra Ochișor ! Vine cumva din județul Giurgiu ? Mulțumesc !
gogol, acum 4046 zile, 18 ore, 9 minute, 54 secunde
nu are nici pe dracu"!e sanatos tun!institutiile statului trebuie URGENT sa-l ia la intrebari pe doctorul care ,,l-* examinat,,pe neata si sa explice de ce afectiuni sufera!
danb, acum 4047 zile, 2 ore, 5 minute, 16 secunde
Sa intelegem ca statul roman nu poate face absolut nimic impotriva unor nesimtiti ca Neata ? Sa ne explice prefectul Popescu, reprezentantul guvernului in teritoriu, de ce noi contribuabilii trebuie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.