Politică

Ministrul Varujan Vosganian nu simte că ar putea fi remaniat

Iulia Crețu
24 feb 2013 1189 vizualizări
Prezent la hramul Bisericii Armeneşti de la Focşani, acesta a spus că se înţelege foarte bine cu premierul Victor Ponta

Varujan Vosganian, ministrul Economiei, a declarat, astăzi, la Focşani, că a obosit să tot răspundă la întrebări legate de posibila sa remaniere. Vosganian a precizat că ştirea cu înlăturarea sa din Guvern este o “invenţie” şi că se înţelege foarte bine cu Victor Ponta. Varujan Vosganian şi Mariana Campeanu, colega sa liberală de la conducerea Ministerului Muncii, apăreau pe lista posibililor remaniabili ai Guvernului Ponta. “Am obosit de trei zile să răspundem toţi. A răspuns şi Crin Antonescu, care a spus că nu a auzit să fi spus eu vreodată aşa ceva, a răspuns şi Victor Ponta, care a spus că avem relaţii bune, am răspuns şi eu socotind că aceste zvonuri sunt nişte năzbatii create de unii care cred că presa e folosită la a inventa ştiri şi nu la a realiza ştiri. De două zile există această tentaţie de a pune vrajbă permanentă între mine şi Victor Ponta. Fiecare ne facem treaba noastră şi relaţiile mele cu Victor Ponta au fost tot timpul foarte bune”, a spus Varujan Vosganian. În ciuda faptului că acum spune că se înţelege bine cu premierul Victor Ponta, acelaşi Varujan Vosganian declara la 24 ianuarie, tot la Focşani, că ministerul pe care-l conduce ar putea fi numit “ministerul muşeţel”, nemulţumit de condiţiile de finanţare. Ministrul de origine armeană a participat ieri la hramul Bisericii Armeneşti “Sf. Gheorghe” de pe strada Coteşti, la slujbă participand şi ambasadorul Armeniei la Bucureşti, Hamlet Gasparian, dar şi o delegaţie de armeni din ţară. Musafirilor armeni s-a alaturat prefectul judetului si o mica delegatie de liberali, in frunte cu Nini Sapunaru si Eugen Ciorici, seful Fiscului vrancean. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ulise Grosu, acum 4071 zile, 8 ore, 12 minute, 47 secunde
Oricat *-ar chinui Varujan Vosganian sa dezminta diverse barfe, "SCROAFA ESTE MOARTA IN CTET". In cnditiile in care Romania nu mai are economie, iar cel mai vechi parlamentar al Romaniei citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.