Politică

Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Năstase la Jilava

Ziarul de Vrancea
24 feb 2013 968 vizualizări
Baroneasa Emma Nicholson a venit în România pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Năstase.

Fiul lui Adrian Năstase, Andrei, a declarat că Emma Nicholsona fost cea care a dorit să-l viziteze pe "prietenul său". "Ea ne-a contactat pe noi. Venea în România şi a dorit să-l viziteze pe tatăl meu", a menţionat Andrei Năstase. Acesta nu a precizat ce au vorbit cei doi. "Ce pot să vorbească doi prieteni?", s-a rezumat să spună fiul fostului premier.

Emma Nicholson a fost raportor pentru România în Parlamentul European, între 2000-2004, şi este o apropiată a lui Adrian Năstase. Aceasta ar fi sosit la Jilava cu una dintre maşinile deţinute chiar de Adrian Năstase, potrivit antena3.ro.

Vizita Baronesei Emma Nicholson la Penitenciarul Jilava reprezintă un lucru firesc pentru cei care l-au cunoscut şi apreciat, a declarat duminică pentru Agerpres avocatul fostului premier Lucian Bolcaş. El a subliniat că Adrian Năstase, fost premier şi ministru de Externe, reprezintă o personalitate recunoscută atât în planul relaţiilor externe, dar şi prin ţinuta sa de universitar specialist în dreptul internaţional.

Emma Nicholson nu a fost lăsată iniţial să intre în penitenciar, pentru că nu avea toate avizele. Aceasta le-a primit după o oră, timp în care a aşteptat autoturismul cu care venise, în faţa închisorii. În cele din urmă, i s-a permis accesul. Vizita baronesei a durat o oră. Emma Nicholson nu a făcut declaraţii la ieşirea din penitenciar, ea mulţimindu-le ziariştilor pentru interesul acordat. Emma Nicholson avea cu ea mai multe cărţi scrise de fostul premier.

 

www.romanialibera.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.