Politică

Neagu Murgu pleacă în Ecuador să discute despre pace

Iulia Crețu
21 feb 2013 1310 vizualizări
Parlamentarul PP-DD de Mărăşeşti, Neagu Murgu, va participa, în perioada 22-27 martie, la cea de-a 128-a Adunare a Uniunii Interparlamentare care se va desfăşura în Ecuador, ţară situată în partea de nord-vest a Americii de Sud.

Romania va fi reprezentată la întrunire de opt parlamentari, trei PSD, doi PNL şi cate unul de la PDL, PP-DD şi de la minorităţi. “În această delegaţie voi avea funcţia de secretar. Printre temele discutate vor fi pacea şi securitatea internaţională, comerţul şi dezvoltarea economică a ţării, dar şi responzabilizarea pentru asigurarea sănătăţii femeilor şi copiilor. Pentru mine este o oportunitate acest schimb de experienţă. Sper să vin cu idei bune de acolo, pe care să le putem implementa şi în Romania. În acelaşi timp, sper să putem oferi şi noi exemple de urmat”, a declarat Neagu Murgu, parlamentar PP-DD de Vrancea. Grupul Roman al Uniunii Interparlamentare urmăreşte conlucrarea activă a parlamentarilor romani cu cei ai celorlalte state pentru realizarea unor legături permanente ce urmăresc înţelegerea şi colaborarea între popoarele lumii. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
fronea, acum 4074 zile, 2 ore, 47 minute, 38 secunde
După față mai bine îl trimitea în Republica DabagoDabago.
Cri, acum 4074 zile, 11 ore, 15 minute, 25 secunde
Bine ca reprezintă România ,peste hotare un Vrancean care de bine de *ău omu * fost aviator si nu are *ău de înălțime , comparativ cu alții care nici măcar nu au văzut un avion .
Sandokan, acum 4074 zile, 13 ore, 40 minute
Poate ramane pe acolo, mai ales daca descopera vreo bautura noua! Ar fi bine pentru ca ar ramane Romania fara un parlamentar care de fapt nu * fost ales.
Dan, acum 4074 zile, 16 ore, 3 minute, 19 secunde
,,Mutul " de Murgu nu stie nimic social sau economic , tot ce vorbeste e ,, dupa ureche " . Cum naiba poate face parte si reprezenta ROMANIA peste hotare ?
Ulise Grosu, acum 4074 zile, 19 ore, 6 minute, 16 secunde
Dar la Marasesti cand are sa mai ajunga dl. deputat Neagu Murgu? Si cand te gansesti ca zona Marasesti, considerata "zona defavorizata" este reprezentata in Parlament de doi deputati, nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.