Politică

Ţifeştiul şi Negrileştiul vor mai mulţi angajaţi în primării

Mihai Boicu
20 feb 2013 1317 vizualizări
Prefectul Cătălin Kanty Popescu s-a întalnit ieri cu primarii comunelor Ţifeşti şi Negrileşti, Gabriel Postolache şi Ion Văsuianu, pentru a discuta despre organigramele celor două primării.

În conformitate cu prevederile OG 63/2010, prefectura stabileşte numărul de posturi în condiţiile prevăzute de lege. La Negrileşti şi Ţifeşti este o situaţie specială deoarece cele două comune au hotărari judecătoreşti potrivit cărora pot avea mai multe posturi în organigramă decat cele prevăzute în lege. “Noi am stabilit numărul de posturi, dar Ţifeştiul şi Negrileştiul sunt singurele localităţi care nu sunt de acord pentru că mai vor nişte oameni. Reprezentantul Finanţelor Publice le-a explicat că nu pot fi plătiţi aceşti angajaţi. Le-am dat termen să se gandească şi rămane la latitudinea lor ce vor face. O soluţie ar fi să predea alimentarea cu apă la Serviciul judeţean de exploatare şi să degreveze bugetul prin plecarea angajaţilor care se ocupă de reţelele de apă, însă nu vor acest lucru”, a declarat prefectul Popescu. În acest moment, în cele două primării nu sunt mai mulţi angajaţi decat prevede legea, posturile fiind blocate. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mezinu andra, acum 4075 zile, 7 ore, 28 minute, 50 secunde
Mai faceti si la Vintileasca un post mare pentru dascalul de la biserica bahnele care asteapta sa fie director de camin ca asa ia promis primaruin camp anie electora la
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.