Politică

Blaga îi dă replica lui Băsescu: Actuala conducere a PDL l-a salvat. Văd că acum i-a reevaluat pe Ponta şi pe Dragnea

Ziarul de Vrancea
15 feb 2013 829 vizualizări
Replică dură a lui Vasile Blaga după ce Traian Băsescu l-a acuzat că a distrus PDL, transformându-l într-un FSN. Liderul democrat-liberal i-a transmis şefului statului că actuala conducere a partidului "l-a salvat" la referendumul din vara anului trecut.

 

"Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (...) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa", a spus Vasile Blaga. El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elena Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment.

"PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte", a spus Blaga.

Liderul PDL s-a declarat deranjat de "neadevărurile" spuse de Băsescu, apreciind că şeful statului "se pricepe la reevaluri".

"Văd că dintr-odată sunt foarte buni Ponta şi Dragnea, parcă erau duşmanii naţiunii, ai statului de drept. Domnul preşedinte i-a reevaluat, la reevaluări se pricepe foarte bine. L-a reevaluat şi pe domnul Oprea până a căzut guvernul Ungureanu", a spus Blaga.

"Băsescu intervine într-o competiţie internă de partid"

Liderul PDL s-a arătat deranjat că, pentru a doua oară, şeful statului intervine în competiţia internă din partid, referindu-se la susţinerea pe care i-a acordat-o lui Emil Boc în 2011.

"Iată ca domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată", a spus Blaga.

Cât priveşte susţinerea şefului statului pentru Elena Udrea, Blaga a comentat: "că domnul preşedinte o susţine pe doamna Udrea, ştiu 22 de milioane de români", a spus Blaga.

 

www.gandul.info


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4086 zile, 13 minute, 36 secunde
Acum se joaca viitorul PDL-ului. Pe de-o parte ar fi o certitudine, PDL-ul lui Basescu, un partid momentan de vreo 10% care va muri cu Basescu, De partea cealalta un PDL al lui Blaga care s-ar putea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.