Politică

PDL cere USL să ceară iertare vrancenilor pentru minciunile gogonate

Iulia Crețu
11 feb 2013 1150 vizualizări
Bugetul pe 2013 al Guvernului Ponta nu va onora niciuna dintre promisiunile USL de anul trecut, cred democraţii

PDL Vrancea solicită parlamentarilor USL “să ceară iertare vrancenilor pentru că i-au minţit şi manipulat fără ruşine în campania electorală”, după cum se arată într-un comunicat de presă remis mass-media. Democraţii sunt de părere că bugetul pe 2013 propus de Guvernul Ponta nu va onora niciuna dintre promisiunile USL de anul trecut. “Reamintim cateva dintre minciunile gogonate ale USL şi promisiunile deşarte făcute în urmă cu cateva luni alegătorilor vranceni, în campania electorală: «Vom reduce fiscalitatea, vom reduce taxele şi impozitele»; «Situaţiile cadastrale vor fi realizate de primării cu bani de la Guvern»; «Vom sprijini viticultorii, ţăranii care lucrează viţa-de-vie»; «Vom creşte subvenţiile pentru agricultori»; «Vom lua măsuri de sprijinire a mediului de afaceri»; «Vom înfiinţa cate o grădiniţă/creşă la fiecare 5.000 de locuitori». Sunt doar o mică parte dintre promisiunile neonorate ale deputaţilor şi senatorilor USL de Vrancea care, odată văzuţi parlamentari, au întors spatele celor care i-au votat. În schimb, iată cateva din «realizările» de astăzi ale celor care promiteau «marea cu sarea» în urmă cu numai trei luni: impozite şi taxe locale mai mari cu 16%; introducerea brutală a noului impozit forfetar pentru producătorii agricoli; creşterea preţurilor cu 25-30% la produsele de bază; creşterea substanţiala a tarifelor la utilităţi; tăierea cu 26% a bugetului de investiţii şi abandonarea aproape în totalitate a investiţiilor aflate în derulare în judeţul Vrancea”, se mai arată în comunicatul de presă al PDL. “Nu există nicio scuză pentru deputaţii şi senatorii USL de Vrancea. Ei sunt datori vrancenilor cu explicaţii pentru că, deşi cu o majoritate politică substanţiala în Parlament, nu au reuşit să ofere romanilor nimic din ce au promis în campania electorală”, este de părere şi Costică Neaţă, preşedintele interimar al PDL Vrancea. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.