Politică

Razboi total intre televiziunile de casa ale PSD si PNL

Ziarul de Vrancea
8 feb 2013 1718 vizualizări
Un nou front s-a deschis ieri intre Antena 3, post controlat de Dan Voiculescu si apropiat de PNL, si Romania TV, televiziunea parlamentarului PSD Sebastian Ghita.

Miercuri seara, la Sinteza Zilei, Mircea Badea a vorbit despre "urmatorul atac cerebral al lui Striblea" si a facut glume pe seama starii de sanatate a realizatorului de la Romania TV. "Striblea, il stiti pe Striblea? De la OTV 2, da? A facut atac cerebral, stii? Si l-au dus la Bagdasar-Arseni, unde l-au si tratat. Perfect. Motiv de bucurie pentru toata lumea. Si Striblea, in prima interventie publica dupa doua saptamani de absenta pe caz de boala, a zis ca domnule, senatorul Voiculescu - deci asta a fost primul lui gand cand s-a trezit dupa moarte. Deci Voiculescu, senator cum ar veni, din colegiul in care e si Bagdasar-Arseni, trebuia sa stea in frig, a zis, in fata spitalului, sa stranga bani pentru spitalul care se chinuie intr-o neagra pecingine. Atunci, la urmatorul atac cerebral al lui Striblea, macar sa fie mobila Louis Philippe in spitalul Bagdasar, ma gandesc, nu?". La interventia lui Mihai Gadea, care a spus "Sa speram ca nu e cazul", Badea a precizat: "Ca nu e cazul cu mobila? Sa speram ca e cazul cu mobila. Ce? S-a inteles ce-am spus?".  

Imediat, Romania TV a reactionat cu un material in care descrie afirmatiile lui Badea la adresa lui Striblea drept un "atac josnic" si a anuntat ca va sesiza CNA.

Antonescu: RTV dezinformeaza grav

Reactiile RTV la afirmatiile lui Badea au aparut, aseara, la scurt timp dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a intervenit intr-o emisiune la Antena 3 pentru a ataca televiziunea lui Ghita, in cazul ministrului Muncii, Mariana Cimpeanu. Antonescu a calificat Romania TV - post identificat prin trimiteri la "bomba" suspiciunilor de coruptie de la Ministerul Muncii, stenograme prezentate de acest post ieri - drept o televiziune "care dezinformeaza grav". Titlul afisat pe ecran de Antena 3 in timpul interventiei lui Crin Antonescu era "Manipulare grosolana in cazul Campeanu".

 

www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 4088 zile, 2 ore, 48 minute, 4 secunde
Intaratai drace!
eugen, acum 4088 zile, 7 ore, 41 minute, 16 secunde
E de bine ! E ca si cum se macelaresc doua clanuri de tigani. Din asta, in castig ies romanii !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.