Politică

Codruţ Balaş este noul preşedinte al Forţei Civice

Mihai Boicu
6 feb 2013 3384 vizualizări
Organizaţia Vrancea a Forţei Civice, partidul condus la nivel naţional de Mihai Răzvan Ungureanu, are un nou preşedinte. Avocatul Codruţ Balaş a fost numit preşedinte la începutul lunii ianuarie, în locul colegului său de breaslă Adrian Ploscaru

Noul preşedinte a ocupat pană la momentul “avansării” funcţia de prim-vicepreşedinte, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie a fost candidatul APV pentru un mandat de senator în Colegiul 1, unde a obţinut un scor modest. “Am fost numit preşedinte pe data de 8 ianuarie, decizie la luarea căreia s-au avut în vedere rezultatele obţinute în campania electorală”, a declarat Codruţ Balaş. Acesta ocupă interimar această funcţie, urmand Biroul Permanent Judeţean să stabilească data alegerilor după constituirea sa. La Consiliul Director care a avut loc la Braşov pe 12 ianuarie s-a stabilit că Forţa Civică va continua, cel puţin pe termen mediu, pe cont propriu. Codruţ Balaş spune că pe plan local în cadrul politicii de alianţe nu intră o colaboare cu USL, plecand de la diferenţele doctrinare. “Cu PDL avem o colaborare bună, cum am avut şi în perioada campaniei electorale. Aşteptăm clarificarea structurii de conducere pe plan local pentru a continua această colaborare”, a afirmat Codruţ Balaş. Avocatul focşănean a mai fost membru în conducerea UNPR Vrancea, pe vremea cand partidul era aliat cu PDL la guvernare.  (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
@MRU singur, acum 4089 zile, 6 ore, 55 minute, 47 secunde
cum poti tu sa ceri o funcctie de vicepresedinte la un partid daca nu o primesti macar in familia ta unde nu te voteaza nici propria nevasta si nici propriul caine?
MRU singur, acum 4089 zile, 7 ore, 29 minute, 32 secunde
Bravo domnule Balas ! Si in afara de dumneata mai sunt alti membri ? Daca vin eu cu nevasta si cu cainele pot sa-mi negociez o functie de vicepresedinte ?
XXXX, acum 4090 zile, 2 ore, 29 minute, 34 secunde
Succes domnule Balaș! Dacă veți face o alianță cu PDL-Blaga, aceasta nu poate avea decât numele „Alianța Ciuvică”. Pe placul minților extenuate de somn ar fi alianța cu PSD. Doar așa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.