Politică

Antonescu, despre Băsescu: Penalul penalilor, tăticul penalilor ne-a sfidat pe toţi

Ziarul de Vrancea
6 feb 2013 1138 vizualizări
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că preşedintele Traian Băsescu nu a răspuns la întrebările legate de "flotă, spălarea de bani, casa din Mihăileanu", adăugând: "Penalul penalilor, tăticul penalilor ne-a sfidat pe toţi".

El a făcut aceste declaraţii comentând raportul MCV şi credibilitatea preşedintelui Traian Băsescu la nivelul Comisiei Europene.

"De unde până unde nu avem noi credibilitate, care nu avem astfel de probleme, şi are domnul Băsescu? De unde până unde un penal – cum le place lor să spună – un penalul penalilor, cu flotă, cu spălare de bani, cu casă din Mihăileanu, cu dosare deschise.. Penalul penalilor, tăticul penalilor... Nu s-a gândit niciodată nu să-şi dea demisia, să dea un răspuns cu minim bun simţ la lucrurile ăstea. Ne-a sfidat pe toţi", a spus Antonescu la Antena 3.

Antonescu a mai spus că preşedintele Traian Băsescu a solicitat o discuţie cu premierul şi cu preşedintele Senatului pe tema MCV şi se "prefăcea foarte interesat ca raportul să iasă bine". Liderul USL a adăugat că poziţiile preşedintele Băsescu au fost însă contrare acestui obiectiv.

"Asta-i morala şi poziţia faţă de justiţie a preşedintelui şi vin domnii, doamnele de la Comisie şi, ignorând total voinţa... Totuşi, nimeni nu se întreabă acolo «Bă, dar românii ăia care l-au votat pe acest om în 2005, care cum, necum l-au mai votat în 2009, măi, oamenii ăia au înnebunit de ies 7,5 milioane să-l dea jos?». Dar ei au înnebunit de votează 70% chiar în halul ăsta o alianţă politică fie ea şi cu partide mari? Nimeni nu-şi pune problema asta şi faptul că nu-şi pune problema asta (...) nu este un semn de respect. Ori noi avem dreptul la respect", a mai susţinut Antonescu.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
legionarul, acum 4067 zile, 9 ore, 56 minute, 5 secunde
la puscarie cu kakarau !!
mm, acum 4067 zile, 20 ore, 13 minute, 40 secunde
Urat, foarte urat va exprimati, domnule Antonescu! Pozitia pe care o ocupati nu va permite o astfel de exprimare, revizuiti-va, atat domnia voastra, cat si cei care va seamana, modul cum vorbiti dar citeste integral
, acum 4068 zile, 1 ora, 3 minute, 3 secunde
cacarau om de nimic, lipsit de caracter si orice elementar bun simt, lipsit de orice ar putea fi valoros cu care sa poata veni in fata electoratului, vine si el cu ceva: cu laturile pe care le citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.