Politică

Senatorii de Vrancea s-au situat in prima jumătate a topului cheltuitorilor

Iulia Crețu
5 feb 2013 872 vizualizări
Senatorii vranceni s-au situat în mandatul precedent în prima jumătate a clasamentului cheltuielilor făcute de personalul angajat în cabinetele lor parlamentare

Potrivit statisticii realizate de jurnaliştii de la Econtext, Miron Mitrea (PSD) se află pe poziţia 28, cu suma de 6.135 lei decontată în octombrie 2012. Sorina Plăcintă (PDL) a ocupat locul 63, cu cheltuieli în valoare de 5.300 lei pentru salariile personalului din cabinetul său. Pe prima poziţia a clasamentului s-a situat senatorul PSD Şerban Mihăilescu, cu numai puţin de 8.755 lei. Şi Petru Filip, actualmente senator de Vrancea în Colegiul 1, a fost pe o poziţia fruntaşă, deoarece a cheltuit 6.599 lei, fiind al 16-lea în randul cheltuitorilor din luna octombrie. De precizat că parlamentarii nu au făcut publice numele consilierilor angajaţi în birourile parlamentare, aşa încat există supoziţia că printre aceştia se află nepoţi şi cumetri, dacă ar fi să ne luăm după dezvăluirile făcute de presă de-a lungul anilor. Unii dintre consilieri şi-au urmat şefii la DNA, cum este cazul unuia dintre foştii consilieri ai deputatului Alin Trăşculescu. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.