Politică

VIDEO!!!BPJ-ul lui Costică Neaţă, criticat de deputatul Secară

Iulia Crețu
31 ian 2013 2610 vizualizări
Printr-un comunicat de presă, deputatul Florin Mihail Secară a anunţat că va candida pentru preşedinţia PDL Vrancea.Acesta îl critică, în continuare, pe Costică Neaţă pentru că nu a adus în BPJ cele mai performante organizaţii ale PDL: Focşani, Adjud şi Păuneşti.In replică, Neaţă spune că nu vrea cumul de funcţii pentru oameni

În organizaţia PDL Vrancea pur şi simplu nu poate fi linişte. Galceava dintre preşedintele interimar, Costică Neaţă, şi deputatul PDL de Adjud, Florin Mihail Secară, a pornit, de data aceasta, de la componenţa Biroului Permanent Judeţean interimar. Secară reclamă că din conducerea partidului la nivel judeţean au fost excluşi preşedinţii unor organizaţii performante la alegerile din decembrie 2012, printre care ai PDL Focşani, Adjud sau Păuneşti. “Îmi exprim public dezamăgirea că numai unii dintre ei se regăsesc în noul Birou Permanent Judeţean al PDL Vrancea. Cred că acest Biroul Permanent Judeţean, chiar interimar, poate fi substanţial îmbunătăţit. Spre exemplu, în noua componenţă a BPJ Vrancea nu se regăsesc preşedinţi ai celor mai performante organizaţii PDL din Vrancea, cum ar fi Focşani sau Adjud – dacă ne raportăm doar la rezultatele din alegerile parlamentare din decembrie 2012. Nu este reprezentată în Biroul Permanent Judeţean organizaţia Păuneşti, un fief democrat - liberal, în care PDL caştigă de două legislaturi mandatul de primar”, a transmis deputatul Secară printr-un comunicat de presă. Deşi Costică Neaţă i-a transmis că ar fi preferabil să nu mai critice partidul pe facebook sau prin presă, dacă nu vrea să fie sancţionat, Florin Secară susţine că “voi prefera să îmi expun public punctele de vedere, fără a mă lăsa cenzurat de pretinse interpretări ale regulilor şi disciplinei inerente din orice partid politic. Nu pot accepta să fiu cenzurat sau, cu atat mai puţin, să mă autocenzurez”, după cum spune în comunicat. De asemenea, deputatul de Adjud, care a fost cooptat în BPJ interimar al PDL, anunţă că este interesat să candideze la preşedinţia organizaţiei.

Neaţă: “funcţii multe înseamnă neimplicare”

De cealaltă parte, preşedintele interimar al democrat-liberalilor, Costică Neaţă, a explicat de ce anumite organizaţii care la alegeri au luat printre cele mai bune scoruri pentru PDL nu sunt în Birou. “Nu fac parte din listă motivat că eu sunt împotriva cumulului de funcţii. Iar funcţii multe înseamnă neimplicare. Preşedintele PDL municipiu, Nicu Tănase, are extraordinar de mult de lucru la Focşani. Nu avem nimic cu dl Tănase şi nici cu cei de la Adjud, de unde fac parte Andrei Dulgheru, Florin Secară şi Stan Rogoz. La fel, primarul comunei Păuneşti nu face parte din Birou pentru că nu a vrut”, a explicat Neaţă. Acesta a completat că o parte dintre primarii care au trădat PDL la alegerile din vara anului trecut ar regreta acum pasul către USL, nemulţumiţi de slaba finanţare. Neaţă a precizat că nu îi va reprimi în partid, dacă aceştia se gandesc la o întoarcere. “Personal, mi-am propus un alt stil de lucru, cine a trădat o dată, va mai trăda. Vom începe să construim noi, din interior, să pregătim oameni, cu adevăraţii pedelişti vom merge la treabă”, a mai spus Neaţă.

Componenţa BPJ interimar al PDL

Şeful democraţilor a prezentat ieri şi componenţa BPJ al PDL, evitand să spună şi ce funcţii au persoanele în cauză. Totuşi, se pare că mainile drepte ale lui Costică Neaţă la PDL vor fi medicul Raluca Ioan şi profesorul Bănel Bărbieru din garda veche a Partidului Democrat. Componenţa BPJ este următoarea: Costică Neaţă (preşedinte interimar), Raluca Ioan, Bănel Bărbieru, Ionel Partene, Emilian Diaconu, Vasile Chirilă, Cornel Negru, Dorina Vraciu, Andrei Dulgheru, Niky Moise, Ştefan Paraschiv, Nicu Popescu, Stan Rogoz, Ionel Preda, Nicolae Braicău, Bebe Marica, Romică Sandu, Florin Mihail Secară, Marian Filip, Nuţi Balinca, Ion Păun, Sorin Melu Butu, Monica Chiţiga, Aurel Coman, Marin Stoica, Constantina Negoiţă, Bogdan Nechita, Ovidiu Nichitoiu şi Lică Panciu. Cei nouă primari ai PDL din judeţ au statutul de invitaţi la şedinţele Biroului. În altă ordine de idei, Neaţă a anunţat că vizita lui Vasile Blaga şi a lui Gheorghe Flutur pentru evaluarea rezultatelor de la alegerile parlamentare la Vrancea a fost amanată, cel mai probabil pană săptămana viitoare. (Iulia CREŢU)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări imagini de la conferinţa de presă a preşedintelui interimar al PDL Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
yBzqgSeFAi, acum 4085 zile, 17 ore, 11 minute, 2 secunde
<a href=http://innocultivation.com/#30292>tramadol online</a> tramadol hcl 50 mg dosage - buy tramadol line usa
matei, acum 4100 zile, 17 ore, 28 minute, 25 secunde
domnule Secara fa intai curatenie in partid, nu-i lasa pe unii care au candidat de 3 ori la functia de primar si au iesuat tot de atatea ori, papand banii partidului si cumparand apartamente pentru citeste integral
, acum 4101 zile, 2 ore, 31 minute, 33 secunde
Odata cu venirea la conducerea partidului a GASTII Vraciu - Panciu se instaureaza partidul unic in Vrancea pentruca multi sunt oamenii lui Oprisan, sunt niste slugi fara personalitate ,lasi care citeste integral
horia, acum 4101 zile, 3 ore, 31 minute, 47 secunde
In vrancea nu a fost si nu va fi opozitie reala;Totul este de carton(MASCARADA)
andrei, acum 4101 zile, 3 ore, 52 minute, 32 secunde
si eu sunt tot de aceiasi parere, mizerabilii de la PDL, dupa ce Neata a fost spoit de PSD cu toata echipa ,acum se da un mare sef.RUSINE!
vlase, acum 4101 zile, 4 ore, 10 minute, 32 secunde
Neta este un papagal care toata viata a avut un scop : functia. Acum Portofel poate sa stea stea linistit chiar nu mai are opozitie in Vrancea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.