Politică

TNL vrea organizarea unui Birou Permanent Naţional la Focşani

Raluca Manolache
21 ian 2013 2605 vizualizări
Juniorii liberali au făcut bilanţul activităţilor pe anul 2012

Tineretul Naţional liberal Vrancea şi-a făcut auto-evaluarea activităţii pe anul trecut. Într-un bilanţ trimis presei, juniorii se laudă că au pus şi ei umărul la alegerea celor doi deputaţi PNL, Nini Săpunaru şi Laurenţiu Ţigăeru. Pe langă implicarea efectivă în campaniile electorale, TNL trece în agendă şi proiectele derulate în 2012. „Printre acţiunile cele mai importante derulate în cursul anului 2012 se numără proiecte precum: Campionatul de fotbal al tinerilor, Out on the Streets - prima competiţie de dans organizată în aer liber în Focşani, Lampioniada - o premieră pentru Focşani care a făcut valvă pe plan naţional fiind o apariţie televizată (La acest proiect au participat peste 600 de persoane care au ajutat la lansarea pe cerul întunecat a sute de “felinare zburătoare”), Trivia - concurs de cultură generală, Ziua Filmului - în Mărăşeşti, proiect la care au participat peste o mie de persoane, fiind invitaţi copii din şcoli şi licee, aceştia delectandu-se la un film pe placul lor şi Ziua Filmului - de data aceasta în comuna Dumitreşti, cu o participare semnificativă din partea tinerilor (peste 300 de persoane)”, scriu cei de la TNL Vrancea. Tineretul „galben” afirmă că dezideratul lor este de a pune întai mintea la contribuţie şi abia apoi umărul şi anunţă un calendar al evenimentelor destul de încărcat şi pentru 2013. „Plănuim să organizăm şi o întalnire a Biroului Permanent Naţional al TNL la Focşani. După alegerile PNL şi TNL din această primăvară, care vor avea loc pe plan local cat şi naţional, nu rămane decat să vă bucurăm cu surprize plăcute constand în diferite proiecte, acţiuni şi evenimente. În încheiere le mulţumesc celor doi lideri locali care ne-au sprijinit în tot acest timp, deputaţii Săpunaru şi Ţigăeru-Roşca şi felicit întreaga echipă TNL Vrancea care a dat dovadă de caracter şi viziune.Tinerilor vranceni care sunt dornici de a «creşte» făcand parte dintr-un grup numit Tineretul Naţional Liberal, le recomand să gandescă liber şi îi aşteptăm pe la noi cu braţele deschise”, transmite Vladimir Duşinschi, liderul TNL Vrancea. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
costi, acum 4108 zile, 1 ora, 53 minute, 56 secunde
Daca scapati si de cancerul Palmolive aveti sansa sa va dezvoltati daca nu va promite si va incaleca acest troglodit !!!
schnee, acum 4109 zile, 18 ore, 43 minute, 26 secunde
Felicitari acestor tineri pentru toate ideile si initiativele lor! Au avut destule proiecte, le asteptam si pe cele de anul acesta. Orasul nostru cred ca are nevoie de mai multe astfel de initiative.
da, acum 4110 zile, 3 ore, 35 minute, 8 secunde
Bine ca au scapat de imbecilul semianalfabet Buruiana.
dana t., acum 4110 zile, 3 ore, 42 minute, 38 secunde
Bravo lor ! aceasta organizatie de tineret ,singura vizibila pe plan local , are prospetime in initiative, stie sa atraga tinerii si nu numai, prin ei avem speranta ca cei ce vor face politica se vor citeste integral
Gaby P., acum 4110 zile, 3 ore, 59 minute, 26 secunde
Nu prea sunt incantat de politica din Romania, dar asemenea initiative ma fac sa imi schimb opinia. In orasul nostru - Focsani, nu avem posibilitati prea multe in care sa facem ceva pentru oras si citeste integral
Eu, acum 4110 zile, 4 ore, 34 minute, 23 secunde
Sunt curioasa ce se va face anul acesta, tinand cont ca acum sunt doi deputati (asteptam sa vedem).Pentru anul ce a trecut nu pot decat sa-i felicit si sa le urez succes pentru acesta in curs
hahaha, acum 4110 zile, 6 ore, 11 minute, 25 secunde
Felicitari tinerilor liberali pentru un an plin de surprize placute, actiuni si proiecte interesante, placute si inedite. In 2013 sa va autodepasiti si sa pastrati aceeasi atitudine!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.