Politică

Nazare, evacuat din locuinţă, Petru Filip, huzur la Radisson Blu

Iulia Crețu
16 ian 2013 2823 vizualizări
Locuinţe de serviciu au şi Iulian Matache, Vasile Carnariu şi George Băeşu

Senatorul USL de Vrancea, importat la alegerile din decembrie 2012, Petru Filip vrea să îşi odihnească oasele, după munca intensă de la Senat, numai la hotel exclusivist. Potrivit celor de la Mediafax, Petru Filip figurează printre cei 99 de senatori din actualul Legislativ, care au optat pentru regim hotelier de cazare. Petru Filip preferă să stea pe banii contribuabililor din Vrancea numai la hotel de multe stele, aşa cum este Radisson Blu în Bucureşti. De asemenea, a fost făcută publică şi lista demnitarilor care beneficiază de case de la RAPPS, dar şi a celor care nu mai au dreptul de şedere în locuinţele statului. Printre cei ameninţaţi cu evacuarea dintr-o locuinţă RAPPS se numără şi Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ungureanu, ales deputat PDL de Brăila pe 9 decembrie 2012. Nazare este originar din Focşani. Acesta a beneficiat de un apartament cu patru camere şi o cameră de serviciu, cu o suprafaţă de 159,95 mp, plătind o chirie de 595,13 euro şi 286,64 lei pentru dotări. Vrancea are şi trei demnitari care au dreptul la locuinţe de serviciu, din fondul RAPPS, aceştia îndeplinind funcţii de conducere în Guvernul Ponta. Este vorba despre George Băeşu, şef la restituirea Proprietăţii, care are un apartament de patru camere, suprafaţă de 112,53 mp, pentru care plăteşte o chirie de 721,29 lei. De asemenea, Vasile Carnariu, şef la APDRP, Direcţia pentru coordonare agenţii de plăţi, beneficiază de un apartament cu două camere, suprafaţă 33,31 mp şi dă o chirie de 330,39 lei. Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării are un apartament cu trei camere şi o cameră de serviciu, cu o suprafaţă de 118,25 mp, pentru care are o chirie de 735,91 lei. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4109 zile, 6 ore, 47 minute, 29 secunde
Doamne la ce corupti de oameni le-am facut campanie ! Promit ca nu mai tin niciodata cu usl-ul !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.