Politică

Delegaţia PDL, în vizită la Vrancea la finele săptămanii

Iulia Crețu
14 ian 2013 1262 vizualizări
Preşedintele interimar al PDL Vrancea, Gabriel Postolache, spune că alte organizaţii stau mai prost decat organizaţia pe care-o conduce

Democrat liberalii vranceni intră în focurile analizelor centrale. Potrivit declaraţiilor oferite ieri de preşedintele partidului, Vasile Blaga, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, conducerea PDL va merge în această săptămană pentru a face evaluările după alegerile parlamentare din decembrie 2012 la organizaţiile Argeş, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea şi Vrancea. “În ceea ce priveşte acţiunea internă a partidului am stabilit deja calendarul deplasărilor în teritoriu pentru această săptămână şi vom fi în Argeş, pe urmă Ialomiţa, Constanţa, Tulcea şi încheiem săptămâna la Vrancea”, a anunţat Vasile Blaga. Contactat telefonic, preşedintele interimar al PDL, Gabriel Postolache, a spus că este prea devreme pentru a anunţa ce doreşte conducerea partidului să se discute la această întalnire, precizand doar că evaluarea judeţelor nu se face în ordinea inversă a rezultatelor. Postolache a spus că sunt numeroase alte judeţe care stau mai rău ca Vrancea în privinţa rezultatelor PDL/ARD la parlamentare. Este de aşteptat ca după verificările de la centru să se schimbe echipele de conducere, inclusiv la noi în judeţ. „Vrancea nu este printre judeţele cu rezultatele cele mai slabe. Mai rău decat noi stau judeţe ca Bacău, Brăila, Galaţi, Buzău, Teleorman, Olt sau Covasna şi Harghita. Întalnirea va avea loc, cel mai probabil, sambătă”, s-a limitat să declare Postolache. Deocamdată nu se ştie dacă întalnirile cu filialele judeţene vor fi purtate chiar de Vasile Blaga sau dacă vor veni Gheorghe Flutur, secretar general al PDL, ori responsabilul de organizaţia PDL Vrancea, Gheorghe Ştefan, zis şi Pinalti. Reamintim că PDL Vrancea a reuşit la alegerile de pe 9 decembrie un singur post de deputat, pentru Florin Mihail Secară, pe Colegiul 6 Adjud, cu al treilea scor ce-i drept, după social democratul Victor Roman şi Nicodim Bulzesc de la PP-DD. PDL/ARD a reuşit în Vrancea al treilea scor, după USL şi PP-DD, mulţi punand dezastrul în carca lui Alin Trăşculescu, implicat chiar în campanie în dosarul DNA „şpagă pentru deputat”. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
adrian, acum 4083 zile, 18 ore, 21 minute, 54 secunde
danb,vine cumva de le danbou?
danb 2, acum 4089 zile, 12 ore, 20 minute, 42 secunde
danb,esti ***** de impungi...reclama tu la SRI ce-ti debiteaza capul tau mare si ***** !!! Sau la PPE ! SIKTIR IDIOTULE CARE TE CREZI ATOTSTIUTOR !!!
ghita ascroafei, acum 4090 zile, 18 ore, 13 minute, 36 secunde
cum adica "in vizita la Vrancea"??????...poate "in vizita in Vrancea"...(sau poate am inteles eu gresit si Vrancea este o femeie?????!?!??)
danb, acum 4091 zile, 1 ora, 43 minute, 54 secunde
Poate ar fi cazul ca SRI-ul sa se retraga din viata politica si sa-si vada de treaba lor. PDL este format dintr-o gasca de securisti aflati la varf, cei care taie si spanzura, si o turma de gura-casca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.