Politică

Frunza lui Udrea ar putea fi inlocuita. Ministerul Turismului ar putea schimba brandul de tara

Ziarul de Vrancea
26 dec 2012 2223 vizualizări
Celebra frunza aleasa ca brand de tara de Elena Udrea, cand era ministrul Turismului, ar putea ajunge la gunoi.

Dupa doi ani de la lansare si milioane de euro cheltuite, noul ministru al Turismului, Maria Grapini, ia in calcul renuntarea la frunza si rebranduirea.

Frunza care in ultimii ani a fost brandul de tara al Romaniei ar putea fi schimbata. Cel putin asta intentioneaza noul ministru al Turismului, Maria Grapini, care spune ca trebuie facuta o analiza foarte clara la nivelul ministerului, pentru a se vedea exact ce costuri a implicat acest proiect si care au fost rezultatele.

Ministrul a explicat ca exista indicatori care pot arata foarte clar care este situatia si ca daca se va dovedi ca rezultatele nu sunt tocmai pozitive, se va renunta la frunza si se va incerca gasirea unui nou brand de tara.

In 2011, pe vremea cand era inca ministru, Elena Udrea arata ca promovarea turistica a Romaniei a fost un real succes, turismul inregistrand o crestere de  17%. Brandul de tara a fost achizitionat cu 900.000 de euro, in cadrul unui program de promovare a turismului romanesc, pentru care s-au alocat 70 de milioane de euro din fonduri europene. Suma platita pentru celebra frunza a fost subiect de scandal, in conditiile in care acelasi logo putea fi achizitionat de pe Internet cu doar 2 euro.

rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tristorianu, acum 4136 zile, 19 ore, 29 minute, 23 secunde
Acuma...de ce inlocuieste frunza?! S-a dovedit printr-un studiu competent ca nu e eficientă, sau s-a organizat vreun referendum in acest sens si noi nu stim!? Sau trebuie sa se cheltuiasca din nou citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.