Politică

Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL

Ziarul de Vrancea
22 dec 2012 2387 vizualizări
Adriana Săftoiu a fost exclusă din PNL, decizia fiind luată, sâmbătă, în Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova a partidului din care fostul deputat făcea parte. Motivul: "contradicţia" între ideile exprimate public de Săftoiu şi cele ale PNL.

    Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Delegaţia Permanentă a organizaţiei judeţene a decis exluderea din partid a fostului deputat de Prahova Adriana Săftoiu.

 

 

 

Adriana Săftoiu era membră a PNL Ploieşti.

El a explicat că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost determinată de ieşirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune, ieşiri pe care şeful PNL Prahova le-a catalogat ca fiind "în contrast total cu ideile PNL", însă a refuzat să dea exemple.

"Cel mai mult ne-a deranjat că (Adriana Săftoiu - n.r.) merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord să vorbească în numele PNL în condiţiile în care nu are nicio legătură şi niciun contact cu acest partid", a spus Roşca.

Roşca a mai spus că Adriana Săftoiu nu a mai luat legătura cu PNL Prahova de ani de zile.

Întrebat dacă decizia PNL Prahova privind excluderea Adrianei Săftoiu trebuie validată de conducerea centrală a partidului, el a afirmat că nu este cazul.


www.rtv.net

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
tristorianu, acum 4109 zile, 16 ore, 42 minute, 10 secunde
Crin Antonescu, ce parere ai despre asta?
spectator..., acum 4109 zile, 17 ore, 24 minute, 38 secunde
Pacat este ca oameni valorosi precum Adriana Saftoiu sunt exclusi din PNL si in locul lor sunt primite..."placinte"....si alti traseisti! Si mai trist este faptul ca cei care fac asemenea citeste integral
T.ION, acum 4111 zile, 3 ore, 57 minute, 6 secunde
Adriana, nu este politica de tine, ai ratacit destul, treci inapoi la cratitza, tu esti femeie serioasa nu ai ce cauta landa nenorocitii astia care au distrus tara.
s.g., acum 4111 zile, 19 ore, 6 minute, 10 secunde
Lasa sa ramana PNL cu de-alde Becali, ca nonvalorile sunt la modA SI GENEREAZA VOTURI.Despre viitorul poporului roman vorbim noi peste o vreme...
, acum 4113 zile, 18 ore, 9 minute, 31 secunde
Presedintele din Prahova a lucrat la comanda,un lingau fara personalitate !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.