Politică

Info-Electoral: Secară se plange că USL îl vandalizează

Ziarul de Vrancea
28 nov 2012 1413 vizualizări
Candidatul ARD la Camera Deputaţilor pe Colegiul 6 Adjud, Florin Mihai Secară, reclamă că USL i-a vandalizat un mesh amplasat în municipiul de pe Trotuş

“În aceeaşi noapte a suferit distrugeri şi autoturismul unui membru al staff-ului de campanie”, arată Secară într-un comunicat. ARD-iştii mai reclamă şi că sunt urmăriţi de USL cand lipesc afişe pentru candidaţii Florin Secară şi Gabriel Postolache la panourile oficiale puse la dispoziţia candidaţilor de către administraţiile locale. ARD nu este de acord nici cu nominalizarea ca preşedinţi şi vicepreşedinţi ai birourilor electorale ale unor membri USL sau rude ale lor. “Este cazul soţiei viceprimarului PSD Cristina Doboş, preşedinte al Biroului Electoral al Secţiei de Votare nr. 239 Ploscuţeni, cercetată în 2005 pentru nereguli privitoare la alegerile prezidenţiale din 2004. Este cel puţin discutabilă şi imparţialitatea unor preşedinţi precum fostul şef al Poliţiei Adjud, Buculei Petru Daniel, fost consilier PSD, activist oficial PSD, apropiat al lui Victor Roman, şi Matei Ionelia, fost consilier local PNL”, se mai arată în comunicat. (I. C.)

Nica vrea să îi dea cu flit lui Băsescu

Candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 Focşani, Ciprian Nica, spune că ARD nu este o construcţie politică nouă. „ARD este în fapt, PDL. ARD, prin reprezentanţii săi – Băsescu, Udrea şi Anastase - a tăiat pensiile şi salariile românilor, ARD este cea care a închis şcolile şi spitalele, ARD este cea care i-a lăsat pe români să îşi dea ultima suflare în faţa porţilor închise ale spitalelor. ARD a pus pe butuci economia României şi i-a îndatorat pe români pentru generaţii întregi. ARD este cea care a mărit TVA de la 19 la 24% şi a făcut toate acestea strict în folosul clicii pedeliste”, spune Nica. Acesta este de părere că votul din 9 decembrie va fi majoritar pentru USL, ceea ce îl determină să fie plastic şi să concluzioneze că „am convingerea că pe 9 decembrie românii îi vor da cu flit lui Băsescu”, după cum se arată într-un comunicat de presă. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
ups, acum 4159 zile, 12 ore, 16 minute, 3 secunde
candidatii PSD-USL nu sunt alesi decat prin frauda. Daca ar fi alegeri adevarate nu ar avea nici 5 %.
ionica, acum 4159 zile, 13 ore, 4 minute, 18 secunde
Da,acte de vandalism fac in tot judetul asa au primit indicatii de la Oprisan si Danb sunt organizati in haite exact ca la . referendum. Hotul stiga hotii!!
Pt. lingaul lui Oprisan Danb, acum 4159 zile, 13 ore, 10 minute, 58 secunde
Cu prostul nescolarizat Te lupti putin si ai scapat Dar duci o munca colosala Cu prostul care are .....scoala.
danb, acum 4159 zile, 15 ore, 20 minute, 21 secunde
Aoleo, da cum asa ceva !? Pai da prin primavara cand trecea echipa lui Trasculescu si Nicu Tanase parca treceau lacustele. Nu mai ramanea urma de material electoral de la alte partide, nici fluturasi, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.