Politică

Tur electoral: Ţigăeru promite drum la Vulturu

Ziarul de Vrancea
26 nov 2012 1623 vizualizări
Campanie electorală fără odihnă în week-end pentru politicienii locali. Candidatul USL în Colegiul 5 Mărăşeşti, Laurenţiu Ţigăeru Roşca a fost la Vulturu, unde i s-a cerut să pună umărul la reabilitarea unui drum judeţean

De altfel, de porţiunea Hanguleşti – Maluri s-a plans în repetate randuri şi edilul, pesedistul Nicuşor Păcuraru. „ Ziua la Vulturu a inclus însă şi un drum de cateva ore prin Maluri, sat component al comunei. Principala doleanţă a cetăţenilor din zonă o reprezintă repararea drumului judeţean 204 D Hanguleşti - Maluri. Am adus deja această doleanţă a lor la cunoştinţa administraţiei publice judeţene şi am primit asigurarea că, imediat după identificarea surselor de finanţare, drumul Hanguleşti - Maluri va intra într-un proces de reparare atat de necesar locuitorilor din zona respectivă”, a spus Laurenţiu Ţigăeru Roşca. (I. C.)

Nica vrea Christmas market la Focşani

Întalniri cu electoratul a avut în week-end şi Ciprian Nica, candidatul USL pe Colegiul 1 Focşani. Acesta spune că de Sărbători, în oraş se va face un Christmas Market, cel mai probabil în centrul istoric, acolo unde municipalitatea a perfectat un contract cu o firmă din Bacău pentru amenajarea unui patinoar. „Sâmbătă m-am întâlnit cu focşănenii pe B-dul Unirii, la Sala Polivalentă şi într-un centru comercial. În Piaţa Unirii am vorbit cu reprezentanţii unei companii care va organiza Christmas Market la Focşani. Un patinoar dar şi zeci de căsuţe de lemn unde se vor vinde suveniruri, turtă dulce şi ceai cald”, a spus Ciprian Nica. (I. C.)

Afişele electorale sunt păzite de poliţiştii locali

30 de poliţişti locali păzesc afişele electorale. Poliţiştii din subordinea Primăriei Focşani trebuie să păzească panourile destinate afişajului electoral pentru alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 9 decembrie 2012. Mesajele electorale sunt supravegheate 24 de ore din 24 de ore, astfel încat acestea să nu fie distruse. Şase dintre locaţii sunt în Focşani în zona Gară, Obor, Ceasul Rău, Sala Polivalentă, Sud Piaţă şi Bahne, iar o locaţie este în Mandreşti. Ion Gheorghe, şeful Poliţiei Locale Focşani, spune că pană în acest moment nu au fost înregistrate incidente electorale. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
radu, acum 4161 zile, 12 ore, 10 minute, 55 secunde
Promite drum la Vulturu ! La Marasesti, in colegiul in care candideaza, lucrarile de asfaltare la DJ 204E Panciu Marasesti (proiect finantat de UE) au fost abandonate chiar in interiorul localitatii citeste integral
Tuca, acum 4161 zile, 12 ore, 50 minute, 54 secunde
D-le Tigaieru lasa minciunele electorale nici babele nu va cred! Esti liberal si te vad pe afise ca juri cu mana pe Oprisan.De ce nu l-ai pus pe afis pe Nini cu papion si cu mana pe el ca este seful citeste integral
Viky, acum 4161 zile, 21 ore, 36 minute, 48 secunde
La Marasesti , acest Tigaeru a promis reconstruirea fabricii Chimica....chiar toti din usl, mintiti de doua ori si respirati o data ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.