Politică

Denunţătorul lui Trăşculescu a proiectat canalizarea din Cîmpuri

Mihai Boicu
18 nov 2012 2071 vizualizări
Aquaform, firma deţinută de omul de afaceri Mircea Vintilescu, cel care l-a denunţat procurorilor DNA pe deputatul Alin Trăşculescu, a mai avut doar o singură lucrare în Vrancea, după cum reiese din datele prezentate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Cum acesta a lucrat direct cu Vega pentru proiectarea drumurilor din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, nu este exlus să mai fi prins asemenea contracte în Vrancea, pentru care nu au fost încheiate contracte cu autorităţile locale ci cu firmele executante. Aquaform a caştigat în acest an un contract cu Primăria Cîmpuri, constand în servicii de elaborare a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie şi asistenţă tehnică pentru obiectivul de investiţii “Sistem public centralizat de canalizare al apelor uzate menajere şi staţie de epurare a efluentului uzat menajer”. La licitaţie s-au prezentat cinci firme şi a caştigat societatea lui Mircea Vintilescu. Valoarea contractului se ridică la 450.000 lei, fără TVA, adică aproximativ 100.000 de euro. Potrivit informaţiilor din SEAP, contractul a fost încheiat pe 27 iulie, după alegerile locale. Proiectul de canalizare a fost demarat de fostul primar PDL Dumitru Vlădescu, însă de selectarea proiectantului s-a ocupat urmaşul acestuia, social democratul Costel Mateiu. (Mihai BOICU)










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.