Politică

DANSATOARE. Secretara de 23 de ani a lui Liviu Dragnea candidează pentru un post de deputat la Turnu Măgurele

Ziarul de Vrancea
15 nov 2012 9459 vizualizări
Unul dintre cei mai tineri candidaţi la un fotoliu de deputat este Elena Cătălina Ştefănescu (23 de ani). Ea candidează din partea USL în colegiul 1 Camera Deputaţilor din Turnu Magurele. Cătălina Ştefănescu a fost propusă şi susţinută de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de altfel fiind şi secretara acestuia potrivit site-ului de stiri locale turnulcustiri.ro.

 

 

Tânăra social-democrată nu are experienţă în politică sau în administraţie, în cv-ul acesteia fiind specificat că a absolvit de curând cursurile Facultăţii de Limbi Moderne Aplicate, potrivit Hotnews.ro. În martie 2008, un filmulet postat pe internet la o petrecere PSD a stârnit mult interes. Cătălina Ştefănescu este în centrul atenţiei, dansând atât cu preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, dar şi cu fostul lider PSD, Adrian Năstase.

Un apartament şi o maşină

În declaraţia de avere postată pe site-ul Agentiei Naţionale de Integritate (ANI), tânăra arată că deţine un apartament de 61 de metri pătraţi, cumpărat de Cătălina Ştefănescu în 2011, şi un automobil Citroen din 2005. Ea mai are un credit de 53.000 de lei pe 30 de ani. Anul trecut, ea a câştigat din salarii suma de 36.000 de lei de la firma Agrotrust SRL Alexandria. Cătălina Ştefănescu este angajată consilier.

Lucrează la o fermă de bovine

Agrotrust SRL Alexandria este administrată de omul de afaceri Mihai Slăvescu Putineanu, care este asociat unic la această societate. Firma are ca obiect de activitate creşterea bovinelor de lapte. Mihai Slăvescu Putineanu este finul şi fostul director de cabinet al lui Liviu Dragnea. În administraţia locală, el a ocupat anterior funcţia de director al Serviciului de Cooperare Internă şi Internaţională, instituţie publică sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman. La rândul ei, soţia lui Putineanu, Mădălina Carmen, a fost şi ea consiliera lui Liviu Dragnea. În 2007, Mihai Putineanu Slăvescu a donat PSD suma de 75.000 de lei.


www.evz.ro

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
sori, acum 4151 zile, 1 ora, 18 secunde
La ei asta se numeste lucrul ideologic cu tanara generatie a partidului. La fel cum ceva timp in urma ZDV il gasea pe CELMARE vicepresedinte al CJ si interimarul PC Vrancea intre 2 tinere mai citeste integral
bănel, acum 4151 zile, 2 ore, 7 minute
Băeți de băeți toți își pierd mințile cand sunt în situații de a băga botul în savarină,la o văduvă de 23 ani ! De la nașu să ne trăiască,fără număr ! Este fără putință de citeste integral
vali, acum 4151 zile, 2 ore, 42 minute, 32 secunde
...si a gasit un taur din usl care sa o propulseze....,oare taurul se discurca cu pozitia CAPRA??????????????????????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.