Politică

Lilian Ilie saluta demiterea celui care l-a demis

Mihai Boicu
16 aug 2006 1822 vizualizări
Fostul presedinte al PPCD Focsani saluta decizia presedintelui Gheorghe Ciuhandu de a-l demite pe secretarul general al partidului, Cornel Simion.

Acesta a participat la sedinta conducerii PPCD Vrancea prin care Lilian Ilie a fost demis de la conducerea organizatiei municipale, impreuna cu restul membrilor Biroului. "Consider de neinteles atitudinea acestuia de a accepta sa participe la o sedinta pregatita special de catre cei care au dorit dizolvarea Biroului Municipal, ales democratic in octombrie 2005. Participarea la acea sedinta a Biroului Judetean fara sa ne anunte, ca si cum era un secret venirea lui la Focsani, ridica multe semne de indoiala legate de impartialitatea acestuia si scopul vizitei", spune vicepresedintele PPCD Vrancea. Lilian Ilie sustine ca si-a facut treaba ca presedinte si se va adresa noului secretar general al PPCD pentru a primi un raspuns oficial la constestatia facuta la demiterea sa. In alta ordine de idei, vicepresedintele PPCD spune ca a trait pe viu evenimentele din 1989 si a militat aplicarea punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara. Din acest motiv, Lilian Ilie este un sustinator al deconspirarii dosarelor celor care ne conduc. "Cazul Mona Musca reprezinta o pata imorala pe obrazul PNL. Indiferent de explicatiile pe care acesta le da presei si societatii civile, nu pot spala trecutul aceste ia in agajamentul pe care l-a avut cu Securitatea. Cred ca a venit timpul ca cei care au avut aceasta indeletnicire sa ne lase", spune Lilian Ilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.