Politică

Apocalipsa după Voiculescu: "Cineva din PSD şi cineva din PNL vor trăda după alegeri şi vor face Guvernul fără Ponta şi Antonescu"

Ziarul de Vrancea
30 oct 2012 1236 vizualizări
Dan Voiculescu a declarat aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" (Antena 3), că președintele Traian Băsescu trebuie să fie din nou suspendat. Altfel, spune liderul din umbră al USL, există riscul ca Victor Ponta să nu mai ajungă premier şi fisurile din alianţa politică să ducă la o ruptură.

 

Patronul Antenelor își dorește punerea în practică a următorului plan: ”Atunci când mergem la vot pe 9 decembrie pentru alegerile parlamentare să avem și referendumul de demitere”.

Potrivit lui Voiculescu, președintele trebuie din nou suspendat pentru că, după alegeri, există "pericolul" ca Traian Băsescu să nu-l numeasca pe Victor Ponta premier și să nominalizeze un alt membru USL "care nu va fi decât unealta lui pentru distrugerea USL-ului".

Omul despre care Antenele spunc că a creat USL a prezentat scenariul: "Băsescu îl va chema pe Ponta la negocieri, iar acesta nu se va duce. Dar se vor găsi oameni din PSD care să se ducă şi să accepte să facă Guvern fără Victor Ponta. Apoi, va fi chemat Crin Antonescu şi, aşa cum îl cunosc eu, nu se va duce la Cotroceni, dar va fi cineva din PNL care va discuta cu Traian Băsescu. Li se vor promite ministere, funcţii, se vor întoarce în partide şi îşi vor convinge colegii să facă Guvern în aceste condiţii. Asta se va întâmpla şi vom avea un Guvern condus de oameni aflaţi la mâna lui Traian Băsescu".


"Data de 10 decembrie trebuie să fie ziua în care Traian Băsescu nu mai e președintele României. Sigur că acest lucru nu depinde numai de mine. Cum în 2007 a depins de români, cum în 2012 a depins de Europa și de interesele străine României, eu cred că 9 decembrie poate fi ziua în care românii, mergând la vot să-și aleagă parlamentarii, să poata să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu", a declarat președintele de onoare al Partidului Conservator la emisiunea realizată de Mihai Gâdea.

Voiculescu a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, și nu cea împărtășită de USL, unde "din păcate, factorul politic este cel care hotărăște".

"Eu cred ca modul în care el a fost suspendat anul acesta, intervenția externă în România - și mă refer la faptul că oameni care practic nu au un cuvânt de spus în voința poporului român au intervenit brutal și au schimbat dorința a 7,5 milioane de români, lucru dureros", a spus Voiculescu.


www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
VINTU, acum 4182 zile, 22 ore, 5 minute, 43 secunde
Acest FELIX-GUNOIUL ROMANIEI SI A EUROPEI foarte nociv impreuna cu SOBOLANII LUI DIN ANTENA3-GIDEA(frumos nume(dex-taietor de capete)impreuna cu alt pupincurist CIUTACU &M.BADEA viseaza atit citeste integral
ceatateanu", acum 4194 zile, 3 ore, 24 minute, 11 secunde
felix ,cotoiul ,gandeste asa cum a facut el.Daca nu isi baga coada si in politica Romania ar fi fost mai departe........sa faca un nou referendum pe banii lui care de fapt is ai tarii.
cosereanu, acum 4194 zile, 12 ore, 18 secunde
Fisurile din alianta oricum vor ceda; daca nu, PNL va ajunge la coș.
jan, acum 4194 zile, 23 ore, 27 minute, 18 secunde
Nu stiti cine va trada. Va spun eu dl Felix asa cum a mai facut odata cand a fost aliat cu psd si a devenit aliatul marinarului.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.