Politică

Ponta se pregăteşte de iarnă. Miniştrii, luaţi la rost în şedinţa de guvern. "ACUM vă rog frumos, că data viitoare nu vă mai rog"

Ziarul de Vrancea
26 oct 2012 821 vizualizări
Premierul Victor Ponta i-a băgat în şedinţă pe toţi ministrii pentru a-i anunţa că nu vrea să mai audă scuze din partea lor în sezonul de iarnă, toată acţiunea de deszăpezire necesitând să fie începută chiar de luna aceasta.

"Vreau să aveţi utilajele pregătite, nu prin cine ştie ce locuri, ci în toată această perioadă, peste tot. Nu vreau să ne trezim după ce e zăpadă pe stradă să căutam uilajele. Nu vreau să mai aud scuze după. Vă spun fără nicio ironie că nu vreau să mai aud că iarna nu-i ca vara. D-aia suntem stat, d-aia încasăm taxe şi impozite, ca să nu le spunem oamenilor să dea ei cu lopata, asta e atribuţia noastră. Dacă acum când e soare afară nu luaţi măsurile necesare, nu vreau să aud după aia de ce nu le-aţi luat. Vă rog frumos acum, că data viitoare nu vă mai rog frumos", a spus premierul, în şedinţa de guvern.Pe lista argumentelor date de Ponta, cu explicaţia "chiar dacă unora nu le convine", a fost şi faptul că nu vrea să mai audă de la televizor că a venit iarna şi să apară "aceleaşi catastrofe ca anii trecuţi".

"Nu vreau să mai văd la televizor că sunt drumuri blocate sau localităţi izolate. Vreau să luaţi măsuri din timp ca să nu ne trezim după ce e zăpadă pe stradă să stăm să căutăm utilajele. Chiar dacă unii oameni o să se supere că suntem prea precauţi, astea sunt măsuri necesare, ei o să fie totuşi într-o casă cu acces la electricitate şi la servicii. D-asta sunteţi aici toţi aici, nu s-o ia fiecare pe calea lui şi să ne întâlnim prin nu ştiu ce localitate la deszăpezit.Nu vreau să mai văd catastrofele de anii trecuţi, cu ambulanţele blocate în zăpadă"

 

www.gandul.info


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.