Politică

TNL Vrancea, condus interimar de Vladimir Duşinschi

Iulia Crețu
23 oct 2012 5858 vizualizări
Schimbare de lider în organizaţia de tineret a liberalilor vranceni

Adrian Buruiană a fost înlocuit la TNL Vrancea de Vladimir Duşinschi, decizia fiind luată luna trecută, după ce o analiză a activităţii organizaţiei judeţene a juniorilor PNL nu a arătat rezultate mulţumitoare. Duşinschi îşi propune o implicare mai mare a colegilor săi din TNL, mai ales în perioada campaniei electorale, şi o mai mare vizibilitate a organizaţiei. “Schimbarea s-a produs la 1 septembrie din cauza lipsei activităţii şi interesului fostului preşedinte de organizaţie şi atunci s-a considerat oportun venirea unor forţe noi. A predat ştafeta şi am preluat-o eu. Îmi propun implicarea TNL în caştigarea alegerilor şi formarea unei echipe cat mai puternice. La şefia TNL Vrancea se vor face alegeri, cel mai probabil, în primăvara anului viitor şi mă voi înscrie”, ne-a spus Vladimir Duşinschi.

Acesta are 25 de ani şi este de profesie sociolog şi jurist, ocupandu-se de administrarea unei firme în Focşani. În altă ordine de idei, TNL Vrancea a organizat săptămana trecută „Ziua Filmului Mărăşeşti”, la Casa de Cultură din oraş. Evenimentul a constat în difuzarea a trei filme, accesul la proiecţii fiind făcut pe baza invitaţiilor. Aproape o mie de copii, tineri şi adulţi au fost la film, invitaţii primind de la organizatori floricele de porumb şi apă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
teleleul, acum 4198 zile, 18 ore, 21 minute, 41 secunde
bai teneleilor, nu va mai dati comentarii intre voi...
baiatul din parc, acum 4200 zile, 11 ore, 54 minute, 25 secunde
ma uit la comentarii si observ la TNL masturbare in cerc.
Dexter, acum 4200 zile, 13 ore, 37 minute, 56 secunde
Cel mai tare presedinte. Succes barbate, sunt sigur ca vei face o treaba f buna si vei aduna multi tineri in jurul tau. Bafta multa
Dana N., acum 4200 zile, 22 ore, 13 minute, 27 secunde
Este bine ca se gaseste cineva sa se ocupe si de tineri. Mai ales ca arata si bine! Devine mai interesanta politica.
schnee, acum 4200 zile, 23 ore, 21 minute, 52 secunde
Consider ca Vladimir Dusinschi va reusi sa faca treaba buna, face parte dintr-o echipa extraordinara, pe care va trebui sa o coordoneze cu succes. Felicitari si spor la treaba! Asteptam proiecte citeste integral
Maria L., acum 4200 zile, 23 ore, 45 minute
Felicitari dlui Vladimir Dusinschi pentru pozitia adoptata! Sa speram ca va reusi sa fie un bun lider, va face treaba in cadrul TNL si va ridica tineretul vrancean!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.