Politică

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Ziarul de Vrancea
23 oct 2012 841 vizualizări
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca alegatorii liberali sunt "oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea". Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat "un om sincer", scrie Mediafax.


"Chiar daca nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, il considera sincer.Asta e perceptia", a explicat liderul PNL, prezentand astfel unul dintre motivele pentru care a fost acceptat un acord cu omul de afaceri.

Crin Antonescu a fost chestionat cum vede afirmatia lui Calin Popescu Tariceanu referitoare la faptul ca Becali nu ar fi membru al PNL. "Din punct de vedere juridic este membru PNL, pentru ca altfel nu ar putea candida pe listele USL. (...) Se inseala in forma, dar nu cred ca a avut in vedere forma, ci fondul", a comentat liderul PNL.

"Ramane sa vedem pe viitor daca Gigi Becali, dincolo de forma, va dori sa devina chiar un membru al PNL, daca va dori sa-si desfasoare activitatea in interiorul, cu valorile PNL, asta se poate intampla sau nu se poate intampla. Va intra in Parlament si isi va conduce in continuare formatiunea sa, asta vom vedea", a mai sustinut Antonescu.

In ceea ce priveste sprijinul financiar pe care Becali ar putea sa-l acorde liberalilor, presedintele PNL a insistat ca nu s-a discutat despre acest subiect.

www.hotnews.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ilie, acum 4199 zile, 11 ore, 57 minute, 37 secunde
Probabil ca nenorocitul asta l-ar pune pe Becali prim-ministru daca ar ajunge presedintele Romaniei. Distruge PNL-ul, se dovedeste ca e un nesimtit!
ofofof, acum 4200 zile, 3 ore, 42 minute, 56 secunde
Culca-te dumneata pe urechea asta ! Poti sa gandesti mai departe de varful nasului?!?! Lasa ca vedeti voi pe dracu! Pacat ca nu pot ramane indiferent. Dar e prea mult pentru mine sa mai merg la vot! citeste integral
tristorianu, acum 4200 zile, 3 ore, 46 minute, 51 secunde
De unde stiti, domnule Crin, ce stiu alegatorii PNL ? Nu vorbesc de aceia care voteaza la plesneala pentru cine da mai mult, sau dupa ureche; vorbesc de cei care voteaza din convingere...aceia care au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.