Politică

AVERTISMENTUL lui Tăriceanu, după decapitarea conducerii PNL sector 1: Antonescu va regreta mult

Ziarul de Vrancea
20 oct 2012 1405 vizualizări
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că actualul lider al PNL, Crin Antonescu, "va regreta multă vreme de aici încolo" decizia de îndepărta din conducerea PNL o serie de lideri care şi-au dovedit contribuţia în promovarea liberalismului.

 

"Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta rând pe rând din conducerea PNL o serie de oameni care şi-au adus contribuţia lor îndelungată şi statornică pentru promovarea ideilor şi valorilor liberale. Cu aceşti oameni s-a reconstruit PNL-ul după 1990, atunci când puţină lume credea în şansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul să fie astăzi ceea ce este", susţine Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Fostul lider al PNL s-a numărat vineri printre absenţii de la şedinţele conducerii PNL în care a fost decisă demiterea conducerii a trei organizaţii PNL, între care PNL Sector 1, Dâmboviţa şi Mehedinţi, dar şi validarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Consiliul Naţional Executiv al PNL a validat inclusiv candidatura sa pentru un mandat de senator în Sectorul 1, pe listele PNL.


www.rtv.net

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Sandokan, acum 4198 zile, 20 ore, 13 minute, 53 secunde
Theodor Stolojan-în august 2002 a fost susţinut la preluarea conducerii partidului, printre alţii, de către fostul preşedinte şi aliat fidel Valeriu Stoica, de tânăra Raluca Turcan, de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.