Politică

Avocatul Codruţ Balaş candidează la Senat împotriva lui Mitrea

Gabriel Sava
19 oct 2012 6589 vizualizări
Nu este exlus ca şi alţi avocaţi vranceni să candideze la parlamentare

Avocatul Codruţ Balaş, prodecanul Baroului Vrancea, a părăsit UNPR şi a decis să intre în lupta politică din partea Forţei Civice, urmand a-şi depune oficial candidatura pentru colegiul 1 Senat, din partea Alianţei Romania Dreaptă- Forţa Civică.

Codruţ Balaş urmează să anunţe în mod oficial candidatura sa la alegerile parlamentare in urmatoarele zile in colegiul unde USL il arunca in cursa pe senatorul Petru Filip, transferat in primavara de la PDL la PSD. Balaş şi-a confirmat aseară pentru Ziarul de Vrancea dorinţa de a obţine un fotoliu în Senatul Romaniei. “Da, voi candida din partea ARD- Forţa Civică pentru colegiul 1 Senat. Eu am demisionat din UNPR în data de 6 iulie 2012, în timpul loviturii de stat pusă la cale de USL. Motivul principal pentru care candidez este iritarea faţă de ceea ce se întamplă acum în Vrancea, cu candidaţi din alte judeţe impuşi de la centru, aşa cum se întamplă la USL”, ne-a declarat avocatul.

Din partea PDL in Colegiul 2 Senat, care cuprinde si colegiul 5, unde candideaza Alin Trasculescu, şi-a anunţat candidatura primarul de la Ţifeşti, Gabriel Postolache. Acesta il va avea contracandidat pe Miron Mitrea de la USL. Avocatul Balaş a anunţat pentru zilele următoare o conferinţă de presă în care va anunţa echipa cu care merge în parlamentare. Avocatul nu este la prima tangenţă cu politica, fiind înscris de caţiva ani în UNPR, unde nu a fost prea vizibil însă. Forţa Civică este condusă de un alt avocat vrancean, Adrian Ploscaru, aşa că nu este exclus să avem şi alţi candidaţi din barou la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
Un tulnicean, acum 4202 zile, 11 ore, 39 minute, 44 secunde
Va dorim mult succes,Vrancea are nevoie de oameni adevarati, nu de parveniti ca Mitrea !
bunicuta66, acum 4202 zile, 18 ore, 58 minute, 59 secunde
Mult succes! Va sustinem demersul de shimbare a imaginii politicii vrancene! Consider ca sunteti o alternativa reala la modul de a face politica al celor din USL, care de ani de zile nu au facut nimic citeste integral
Soiu, acum 4203 zile, 7 ore, 25 minute, 41 secunde
Gugestiul va susține domnule avocat necondiționat.doresc un stat de drept in care copii mei sa crească liberi si sa gândească la fel.tradatori de genul Filip nu ne trebuie.
, acum 4203 zile, 12 ore, 26 minute, 6 secunde
Bun d-l BALAS suntem alaturi .va sustinem.
raul, acum 4203 zile, 15 ore, 38 minute, 40 secunde
Orice vrancean cu minte, ar trebui sa-l voteze pe baiatul asta.Sa-l ajute Dumnezeu!
RUSNAK, acum 4203 zile, 15 ore, 41 minute, 26 secunde
La colegiul 1 senat contracandidatul lui Balas este Radu Filip ( un parvenit Vrancea), la colegiul 2 senat candideaza Mitrea ( un alt parvenit in Vrancea ) cu primarul Tifestiului Postalache din citeste integral
katerina, acum 4203 zile, 17 ore, 9 minute, 33 secunde
O să se umple parlamentul de avocați,mancale-aș-i onorariile lor de succes !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.