Politică

PNG cauta membri prin mica publicitate

Mihai Boicu
11 aug 2006 881 vizualizări
Partidul lui Gigi Becali este in "foamete" de membri in Vrancea, dupa ce vreme de doi ani organizatia a existat mai mult pe hirtie.

Nicolae Foamete, consilier local al PNG in comuna Milcovul, a avut inedita ideea de a-si cauta colegi de partid printr-un anunt publicat la mica publicitate, pentru a putea forma o organizatie comunala. "Nu pot sa ma duc sa umblu toata ziua prin comuna dupa oameni, am si eu treaba. Daca vrea cineva sa intre in partid, sa ma sune, nu sa ma duc eu sa intreb din om in om", ne-a spus prin telefon Nicolae Foamete. Consilierul local spune ca, deocamdata, nu a primit prea multe telefoane deoarece a dat abia a publicat anuntul si nu prea a stat pe acasa in aceasta perioada. Organizatia PNG din Milcovul este in plin proces de constituire, iar in aceasta duminica vor avea loc alegeri pentru alegerea conducerii. Nicolae Foamete este maior in rezerva, iar in anul 2004 a candidat pentru functia de primar din partea PRM, iesind doar simplu consilier. Anul trecut, acesta a plecat din PRM, nemultumit ca nu si-a recuperat banii pe care i-a cheltuit in campania electorala. Dupa aceea a ramas independent pina in urma cu o luna, cind a intrat in PNG, fiind atras de filantropia practicata de Gigi Becali. Nicolae Foamete intentioneaza sa candideze duminica pentru functia de vicepresedinte al PNG Milcovul, iar visul sau este sa il aduca pe Gigi Becali in comuna, mai ales ca Milcovul a fost afectata serios de inundatiile din iulie 2005. Dupa modelul lui Gigi Becali, omul ridica o troita in comuna.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.