Politică

Sulfina Barbu: După lansarea ARD şi a programului politic poziţiile în sondaje se vor schimba

Ziarul de Vrancea
28 sep 2012 728 vizualizări
Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat vineri că sondajul de opinie în care PPDD ar obţine 18% din voturi, iar ARD 16%, "nu este foarte apropiat de realitate" şi că după lansarea Alianţei România Dreaptă şi a programului politic "lucrurile se vor schimba".

 

 

Fiind întrebată ce părere are de ascensiunea în sondaje a PP-DD care ar obţine 18% din voturile cetăţenilor, vicepreşedintele PDL a spus că "este o fotografie de moment", iar după lansarea oficială a ARD, când cetăţenii vor şti despre ce este vorba, "lucrurile se vor schimba".

"Ca orice sondaj este o fotografie a momentului şi eu consider că ARD nu este suficient cunoscută de cetăţeni, pentru că abia mâine facem lansarea oficială a Alianţei. Cred eu că după această lansare oficială, după ce cetăţenii vor şti despre ce este vorba şi vor cunoaşte care sunt partidele componente ale Alianţei lucrurile se vor schimba. Sunt curioasă dacă ar fi fost în acest sondaj PDL care ar fi fost scorul", a precizat ea pentru NewsIn.

Democrat-liberala a menţionat că poziţiile în sondaje se vor schimba după lansarea platformei program şi a programului politic al Alianţei România Dreaptă. "Vă spun cu certitudine că acest sondaj, cred eu, că nu este foarte apropiat de realitate pentru că ARD a fost înregistrată la BEC, dar încă nu este suficient cunoscută de către cetăţeni. Din cine este compusă, care sunt partidele care intră în această alianţă. Cred eu că lucrurile se vor schimba după lansarea platformei program, a programului politic, a alianţei care va avea loc mâine ( sâmbătă n.r.)", a susţinut Sulfina Barbu.

Fiind întrebată cum comentează afirmaţiile celor din USL, care acuză PDL pentru ascensiunea politică a PP-DD, Barbu a spus că membrii Uniunii au avut responsabilitatea privatizării Oltchim, şi astfel ei sunt "responsabili" pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

"Ştim un lucru foarte concis, şi anume că USL-ul are responsabilitatea privatizării Oltchim. Ori prin patentarea de către guvernul Ponta a privatizării pe persoană fizică, pentru că sunt inventatorii acestei proceduri, sunt direct responsabili de tot ceea ce s-a întâmplat. Dar cu siguranţă vor spune şi peste o lună de zile de greaua moştenire. Aici nu mai discutăm de greaua moştenire, ci discutăm de incapacitatea guvernului Ponta de a organiza o licitaţie corectă, o licitaţie cu nişte condiţii foarte clare şi o licitaţie care să atragă cu adevărat investitorii în România", a conchis Sulfina Barbu.

Potrivit unui sondaj IMAS, realizat pentru „Adevărul", USL ar obţine voturile a 55% din români, PDL - 17,8%, PPDD ar avea 15,5% , iar şi UDMR - 5,3%.

www.adevarul.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.