Politică

Turul Vrancei: Întalnire pentru căldura de la iarnă

Ziarul de Vrancea
24 sep 2012 1518 vizualizări
Problema ENET SA Focşani se încinge, mai ales acum, cand mai este puţin pană la debutul iernii.

Riscul de a intra în sezonul rece cu datorii la furnizorul de gaze, posibilitatea de a rămane ENET-ul fără stoc de păcură, salariile întarziate ale angajaţilor ENET, nevoia de a stabili un director plin la societatea de termoficare, dar şi slaba încasare a facturilor de la populaţie – acestea ar putea fi cele mai importante puncte de pe ordinea de zi a discuţiei. La întalnire va participa primarul Decebal Bacinschi, consilieri locali, reprezentanţi ai ENET şi reprezentanţi ai Asociaţiilor de proprietari din municipiu. (I. C.)

Gemenii Copaci, confundaţi la nuntă


Cand ai un frate geamăn cu care semeni aproape perfect este uşor ca oamenii să te confunde pe stradă şi la petreceri. Aşa s-a întamplat şi în week-end-ul trecut, cand fratele geamăn al lui Mihai Copaci, şeful de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea, a fost naş mare. Inginerul Gabriel Copaci, co-proprietarul Cramelor Copaci de la Jariştea, alături de soţia sa, doctoriţa Gabriela Copaci, au fost naşi pentru cuplul Cătălina Oancea şi Flavius Burcă, a căror nuntă a avut loc în Focşani. Mirele lucrează pentru Comisia Europeană, la Bruxelles, şi este feciorul doctorului Mitel Burcă şi al doctoriţei Mariana Săvescu. Le dorim casă de piatră mirilor şi regretăm confuzia dintre gemenii Copaci. Se ştie că cei doi sunt confundaţi adesea prin oraş, aşa cum li se întamplă adesea şi altor gemeni univitelini. Cum Mihai beneficiază de o expunere publică mai mare, lui i se spune adesea că este o prezenţă ubicuă. (Z. V.)


Lansare de carte la Casa Armatei


Reprezentanţii Asociaţiei Culturale “Bogdania” şi cei ai Cenaclului Literar “V. Carlova” au plăcerea de a vă invita maine, 26 septembrie de la ora 17.00 la Casa Armatei din Focşani pentru o dublă lansare de carte. Este vorba de lucrarea “Ioan Pelivan – Părinte al mişcării naţionale din Basarabia”, respectiv “În căutarea Luminii – 20 de ani de la războiul de pe Nistru”. Cum amandouă volumele sunt strict legate de Republica Moldova nu vor lipsi inivitaţi speciali de peste Prut. Moderatorii evenimentului vor fi Ing. Ionel Marin şi prof. Gh. Zaharia. Intrarea este liberă. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.