Politică

Şedinţele ordinare ale CL Focşani se mută joia

Iulia Crețu
21 sep 2012 750 vizualizări
Consilierii locali focşăneni se reunesc săptămană viitoare, joi, în şedinţa ordinară a lunii septembrie.

Pe ordinea de zi figurează 22 de proiecte de hotărare, între care desemnarea mandatarului CL în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Administraţia Pieţelor Focşani SA, aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza proiect tehnic de execuţie, pentru obiectivul de investiţii „Lucrare de irigaţii în sistem automatizat spaţii verzi zona Sud”, dar şi aprobarea rectificării bugetului general consolidat al municipiului pe anul 2012. Tot joi, de la ora 16.00, se va discuta şi pe seama delegării gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate şi a infrastructurii aferente, dar şi despre punerea la dispoziţia Proiectului „Plan Integrat de Dezvoltare Urbană” a terenului pentru reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane şi modernizarea şi extinderea spaţiilor verzi în zona de acţiune sud-est, respectiv Cartier Sud, zona Laminorul şi Cartier Mândreşti, dar şi despre vanzarea unor locuinţe de serviciu din Blocul L1-L2. Tot la întalnirea lunară de lucru a consilierilor de săptămana viitoare se va discuta şi despre Planul Urbanistic Zonal „Cartier Rezidenţial şi Dotări” – Şoseaua Petreşti. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.