Politică

PDL taie primprejur, numai la Vrancea nu

Iulia Crețu
19 sep 2012 22776 vizualizări
Deputatul Trăşculescu încă mai rezistă la conducerea PDL Vrancea

PDL face curăţenie de toamnă prin unele filiale judeţene cu rezultate slabe la alegerile locale şi cu mobilizare scăzută la referendumul pentru demiterea preşedintelui. Schimbări de lideri judeţeni au fost dictate la Satu Mare, Tulcea, Galaţi, dar şi la Iaşi. Decizia a fost anunţată marţi, în cadrul şedinţei de Birou Permanent Naţional al PDL. Se pare că modificări în structurile de conducere se întamplă numai primprejurul organizaţiei de la Vrancea, filială care nici ea nu a excelat la alegerile locale. În ciuda faptului că la Consiliul Local Focşani, PDL a scăzut de la şapte aleşi la patru (din care unul Partidul Ecologist şi unul PNŢCD), deputatul Alin Trăşculescu s-a împăunat după alegerile din vară cu faptul că a reuşit să strangă acelaşi număr de primari în judeţ. PDL a pierdut un om şi la Consiliul Judeţean Vrancea. Înainte de alegeri, PDL avea şapte consilieri, iar în noul legislativ APV, formaţiune din care face parte PDL, a obţinut tot şapte mandate, însă ultimul aparţine unui consilier judeţean al UNPR. Partidul a schimbat macazul şi, după ce a intrat în CJ cu PDL, acum se pare că este în barca PSD, după ce UNPR şi PSD au parafat alianţa de stanga. De altfel, Trăşculescu se simte atacat de fiecare dată cand reprezentanţii mass-media întreabă dacă zvonurile unei posibile schimbări a sa la varful PDL Vrancea au un sambure de adevăr. La un moment dat se vorbea chiar despre o rocadă cu Răzvan Mustea, deputat de Focşani şi preşedinte OT-PDL, la conducerea judeţenei portocalii. În organizaţia Vrancea a PDL discuţiile critice la adresa lui Trăşculescu sunt destul de multe, în ciuda faptului că acesta a ales să îndepărteze anumiţi oameni care îi făceau reproşuri. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
danbou, acum 4230 zile, 9 ore, 47 minute, 1 secunda
danb,pdl si ard iti transmit multa ue si un tratament la spitalul 9,politica ta e de 2 parale si ai mai crescut in sondaje cu 0,01%...hai SIKTIR !!!
danb, acum 4230 zile, 17 ore, 51 minute, 45 secunde
Este trist ca nici macar presa nu mai are vreo pretentie de respectare a democratiei de la partidele politice si asteapta ca schimbarile conducerii sa se faca ierarhizat, de la Bucuresti, ca intr-o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.