Politică

evz.ro:Ion Cristoiu: "Ecaterina Andronescu nu degeaba are porecla Abramburica. Nici nu au început copiii şcoală şi îi anunţă că totul e nesigur"

Ziarul de Vrancea
18 sep 2012 940 vizualizări
Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat aseară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, faptul că hotărârea Ecaterinei Andronescu de a introduce clasa zero la școală este o abrambureală din categoria celor cu care ne-a obișnuit ministrul Educației.

"Nu degeaba are porecla Abramburica, a reușit să ne abramburească total. Nici n-au intrat copiii în prima zi de școală și deja îî anunță că de fapt e nesigur. Ce încredere mai pot avea părinții și copiii în acest trimestru? Dacă în trimestrul doi se vor întoarce la grădiniță, acest trimestru unde va fi trecut? Una este ca cel mic să știe că este la școală, și alta să știe că e la grădiniță. Sunt curios câte ședințe de Guvern au fost consacrate aceste clase zero de către USL?", a comentat Ion Cristoiu.


Jurnalistul susţine că două lucruri sunt sigure atunci când vine vorba de Ecaterina Andronescu.

"Primul este faptul că atunci când conduce mașina, când dă cu spatele, reușește să lovească și celelalte mașini. Al doilea e faptul că așa cum conduce mașina, conduce și ministerul", a adăugat Ion Cristoiu.


evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ioan, acum 4209 zile, 13 ore, 18 minute, 16 secunde
lasa scrisul nea cristoiu, ai facut vrancea de ras, trecand de la o extrema la alta in politica .Este bun postul fiicei domniei tale la Bruxelles ?A meritat compromisul si oprobiul publicului?
Marian, acum 4209 zile, 16 ore, 41 minute, 16 secunde
Milioane de oameni au reuşit să se lase de fumat. Mai sănătos, mai curat şi cu până la 80% mai ieftin decât ţigările clasice. Elimină fumatul pasiv! Intră pe http://www.nanoline.ro/ şi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.