Politică

MRU, aşteptat la Şcoala de vară a tinerilor democraţi

Iulia Crețu
14 sep 2012 1641 vizualizări
Sloganul din acest an al juniorilor lui Răzvan Mustea Şerban este “înainte prin dreapta”

12 tineri de la Organizaţia de Tineret a PDL Vrancea participă, în aceste zile, la Şcoala de vară de la Eforie Nord. Juniorii conduşi de deputatul PDL de Vrancea, Răzvan Mustea Şerban, au avut parte de discursuri mobilizatoare, dar şi destul de autocritice din partea liderilor centrali, mai ales că se apropie campania electorală pentru parlamentare. În prima zi de Şcoală, au vorbit Mihai Stănişoară, Cristi Boureanu, Cristina Trăilă, Cezar Preda, Traian Ungureanu, Florin Caţu, Cristian Preda şi Adrian Papahagi. Vineri, tinerii otepedelişti au primit lecţii de politică de la Daniel Funeriu, Ştefan Vlaston, expert în educaţie, Aurelian Pavelescu, dar şi de la Mihai Răzvan Ungureanu, vedeta noii construcţii politice de dreapta. Şcoala de vară din acest an va fi închisă de preşedintele PDL, Vasile Blaga. Nu se ştie însă dacă preşedintele Traian Băsescu va ajunge în acest week-end la discuţiile cu tinerii. Pe ordinea de zi a Şcolii de vară au fost teme precum comunicarea publică a principiilor şi valorilor de centru-dreapta, iniţiativă de centru-dreapta pentru o economie competitivă, reconstruierea credibilităţii externe a Romaniei. Liderii din Educaţie au punctat despre restauraţie în educaţie şi de ce trebuie continuată reforma. În deschiderea lucrărilor, preşedintele OT-PDL Răzvan Mustea Şerban a transmis un mesaj critic la adresa actualilor guveranţi, despre care a precizat că nu este de ajuns să aibă atuul tinereţii dacă nu pot oferi romanilor răspunsuri la problemele lor. Sloganul Şcolii de vară a OT-PDL din acest an este “Înainte prin dreapta”, un mesaj cel puţin neinspirat. În aceeaşi perioadă se derulează şi întalnirea femeilor democrate, la Costineşti. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4235 zile, 8 ore, 20 minute, 59 secunde
Pana la urma domnul Mustea isi va deschide o firma pt. produs sloganuri penibile pe care le va imprima pe tricouri. Dupa nazistul "destept si drept", cum ar fi toti ceilalti care nu-s de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.