Politică

Rectificare bugetară la Consiliul Local Focşani

Iulia Crețu
10 sep 2012 1156 vizualizări
Consilierii municipali focşăneni se vor reuni astăzi, de la ora 16.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani pentru o şedinţă extraordinară pe teme financiare şi sportive.

Printre proiectele de hotărare ale Consiliului Local Focşani figurează şi o rectificare bugetară, prin care se propune alocarea de fonduri la Clubul Sportiv Municipal Focşani (96.000 lei pentru plata restanţelor la contractele de prestări servicii încheiate cu sportivii), şi la grădiniţie şi şcoli. Unităţile de învăţămant vor primi, în total, 104.000 lei. Pentru reparaţii curente vor primi bani Grădiniţa nr. 1 (10.000 lei), Grădiniţa nr. 8 (10.000 lei), Grădiniţa nr. 15 (22.000 lei), Şcoala “Nicolae Iorga” (10.000 lei), Şcoala “Alexandru Vlahuţă” (20.000 lei), Colegiul “Ion Mincu” (15.000 lei), Colegiul “Mihail Kogălniceanu” (15.000 lei) şi Liceul cu Program Sportiv (2.000 lei – pentru ajutoare sociale în natură). (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
termopane-termopane, acum 4235 zile, 11 ore, 59 minute, 3 secunde
LA intrare pe strada Ecaterina Varga din bdul Independenței imediat pe partea stangă este o firmă de termopane iar inăuntru se vinde clanțe la 50 lei bucata,pe bază de mica publicitate. Nu mă citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.