Politică

VIDEO!!! Nepotul lui Aurel Bacu, uns viceprimar la Urecheşti

Aurelian Ivan
30 aug 2012 3947 vizualizări
După două luni de neînţelegeri s-a ales viceprimarul în comuna Urecheşti, în persoana democratului

 Politica este treabă complicată şi, asemenea unei piese de teatru, unii joacă, iar în spatele lor alţii trag sforile şi fac înţelegerile. La Urecheşti, votul unui PP-DD-ist a fost cel care a înclinat balanţa. Dar cine este în spatele votului? Vă mai aduceţi aminte de Aurel Bacu, cel care a candidat la Primăria Focşani, actual consilier municipal? Cel care a fost ales viceprimar în comuna Urecheşti, adică PDL-istul Valentin Neagu,  este nepotul său. Alegerea viceprimarului era la punctul şase al ordinii de zi al şedinţei de ieri, însă a fost mutat la punctul unu. Ca aşezare politică în CL Urecheşti, PDL are majoritatea, şase voturi, USL a avut patru, însă unul din consilieri şi-a dat demisia, iar PP-DD a avut unul şi se pare cel mai important. La alegerea vicelui la Urecheşti, pentru primarul democrat liberal Nistor Bratosin, au participat preşedintele PP-DD Focşani, Aurel Bacu, cu origini în zonă, şi Cornel Negru, consilier judeţean PDL. Au fost propuşi pentru funcţia de viceprimar, un candidat din partea PDL, Valentin Neagu, şi unul din partea USL, Lupu Leica Nicuşor. Consilierii au mers rand pe rand şi au votat, ulterior comisia de validare a anunţat caştigătorul, pe Valentin Neagu, cu 7-3. Adică şase voturi PDL şi unul al consilierului PP-DD.

Viceprimar într-o primărie cu buget de 1.250 lei

Primarul comunei Urecheşti, Nistor Bratosin, s-a arătat bucuros că are în sfarşit un viceprimar, după ceva timp de la alegerile locale. “Nu mai puteam să fac faţă, trebuia să mă împart în multe locuri şi nu puteam. Oricum, va fi viceprimar într-o comună săracă. Bugetul este de 1.250 lei, cu aceşti bani trebuie să fac podeţe, magazia şcolii şi mai sunt multe alte lucruri. Am schimbat becurile stradale cu banii din salariu, dacă vreţi să mă credeţi”, ne-a declarat primarul Nistor Bratosin. Adjunctul său, Valentin Neagu, în varstă de 30 de ani, este considerat a fi cel mai bogat tanăr la varsta lui din comuna Urecheşti. Mulţi spun că este un om foarte ferm şi un bun organizator. “Vă mulţumesc şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc, o să facem treabă”, a spus în plenul şedinţei vicele de la Urecheşti. (Aurelian IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la şedinţa Consiliului Local Urecheşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.