Politică

Turul Vrancei: Proteste de vară-toamnă la Focşani

Ziarul de Vrancea
27 aug 2012 897 vizualizări
Jandarmii focşăneni anunţă că vor fi cu ochii pe manifestanţii care vor dori să protesteze în Piaţa Unirii din municipiu, în următoarele zile. Asta pentru că Asociaţia Civică “Unirea Principatelor” Focşani a solicitat aviz de la autorităţi pentru a manifesta în centrul oraşului pană la sfarşitul acestei luni.

“Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul adunărilor publice organizate de Asociţia Civică «Unirea Principatelor» Focşani ce se vor desfăşura în perioada 27.08 – 30.09.2012, zilnic între orele 18.00 – 20.00, în Piaţa Unirii din municipiul Focşani, la care se preconizează participarea unui număr de aproximativ 200 de persoane. Manifestarea publică este avizată de comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din cadrul  Primăriei Municipiului Focşani, cu numărul 41690 din 24.08.2012”, se arată într-o informare a Jandarmeriei. Ţinand cont de precedentele manifestaţii organizate de mişcarea respectivă, numărul participanţilor ar putea fi cu mult mai mic decat cel preconizat în comunicatul jandarmilor. (I. CREŢU)

Concurs la Ambulanţă pentru un post de asistent temporar vacant

La Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a fost organizat ieri concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical temporar vacant. Cei doi asistenţi care îşi doresc să muncească la substaţia Măicăneşti au susţinut două probe, una scrisă şi una practică. Comisia de examinare a fost formată dintr-un medic şi un asistent de la Ambulanţă, şi cate un membru de la Direcţia de Sănătate Publică, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali filiala Vrancea. (R.M.)

CNU îşi cheamă elevii la curăţenie generală

Colegiul Naţional “Unirea” Focşani îşi cheamă elevii, dar nu numai, la o curăţenie generală joi, 6 septembrie, de la 10.30. Acţiunea “Let’s Do It, CNU”, aflată deja la a treia ediţie, îşi propune să îi primească pe unirişti în noul an şcolar cu o “ţinută” impecabilă. În acest sens, este nevoie de ajutorul elevilor pentru a curăţa curtea de frunze uscate şi gunoaie care s-au strans în cele trei luni ale “lungii veri fierbinţi”. De asemenea, trunchiurile copacilor din curtea liceului urmează a fi văruite la fel ca şi gardul unităţii de învăţămant astfel încat la începutul anului şcolar 2012-2013 liceul să aibă un aer proaspăt. Conducerea liceului a creat un eveniment pe facebook la care în doar cateva ceasuri şi-au anunţat participarea zeci de persoane. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.