Politică

Amanare pentru şedinţa de CL Campuri

Iulia Crețu
27 aug 2012 1026 vizualizări
Social democraţii de la Campuri încearcă să grăbească un deznodămant în cazul viceprimarului Ion Manole, PNL.

Ieri fusese programată o şedinţă de CL în care să se ia la cunoştinţă de faptul că întalnirea de alegere a vicelui pentru primarul Costel Mateiu nu a primit aviz de legalitate din partea Prefecturii Vrancea. Şedinţa matinală de ieri nu a beneficiat însă de cvorum, la discuţii participand doar şase consilieri. Şedinţa a fost amanată pană joi, de la ora 9.00. Pană atunci însă ar trebui şi ca PNL Vrancea să ia o decizie în cazul lui Manole şi să o comunice consilierilor din comuna de munte. De asemenea, rămane de văzut cum se va poziţiona noul prefect, Cătălin Kanty Popescu, în războiul viceprimarului de la Campuri, cunoscut fiind faptul că a condamnat acţiunea subprefectului Cristi Misăilă de contestare a alegerii adjunctului liberal. Misăilă are un comportament duplicitar, asta după ce a validat, prin prezenţa sa, şedinţa de alegere a vicelui PNL la Campuri, pentru ca ulterior să-i dea aviz de nelegalitate pentru că n-a ieşit om de la PSD. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.