Politică

Turul Vrancei: CL Focşani continuă vanzarea locuinţelor de serviciu în Blocul Turn

Ziarul de Vrancea
22 aug 2012 1385 vizualizări
Consiliul Local Focşani se va reuni marţi, 28 august, pentru şedinţa ordinară a lunii august, cu 24 de proiecte de hotărare pe ordinea de zi.

Primăria îl va premia pe Alin Moldoveanu, sportivul care a adus Romaniei medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, şi va da bani pentru Parohia Mandreşti “Sf. Voevozi Mihail şi Gavril”. Se va discuta şi despre o rectificare bugetară, dar şi despre ajustarea tarifelor pentru legitimaţiile de călătorie la Transport Public Focşani. Tot marţi, se va stabili şi reprezentantul CL în Consiliul de Administraţie la unităţile de învăţămant preuniversitar de stat din oraş şi se va continua vanzarea locuinţelor din Blocul Turn L 1-L 2 din cartierul Sud, cunoscut ca Blocul magistraţilor. Consilierii locali îşi vor desemna săptămana viitoare şi noul preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni. În acest moment, preşedinţia întalnirilor este asigurată de social democratul Liviu Oloeriu. Ţinand cont de alianţa PSD-PNL, cu o bună colaborare cu PP-DD, cel mai probabil şefia se va meniţine „în familie”. (I. C.)

Spitalele din Vidra şi Dumbrăveni au consilii de administraţie

Spitalele din Vidra şi Dumbrăveni, care se află în subordinea Ministerului Sănătăţii, au consilii de administraţie, iar membrii acestora vor lua toate deciziile cu privire la cheltuirea banilor alocaţi. Ministerul Sănătăţii a decis ca din consiliul de administraţie de la Dumbrăveni să facă parte de la Direcţia de Sănătate Publică dr. Cătălin Graur, ec. Iuliana Mircea şi dr. Alin Lazea, iar din consiliul de administraţie de la Vidra vor face parte dr. Cătălin Graur, Tania Cojuhovschi şi dr. Vasile Costin. Managerii de spitale urmează să stabilească cand se vor întruni pentru întaia oară membrii consiliilor. Conform legii în vigoare, membrii consiliului de administraţie vor aviza bugetul de venituri şi cheltuieli al spitalului, precum şi situaţiile financiare trimestriale şi anuale, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, aprobă măsurile pentru dezvoltarea activităţii spitalului, avizează programul anual al achiziţiilor publice întocmit în condiţiile legii etc.. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.