Politică

Valerică Zamfirescu, şef interimar la Asociaţia Comunelor

Mihai Boicu
8 aug 2012 1914 vizualizări
Primarul din Slobozia Bradului,liberalul Valerică Zamfirescu, conduce ca interimar filiala Vrancea a Asociaţiei comunelor.

În această situaţie s-a ajuns după ce Elena Garneaţă, primăriţa din Slobozia Ciorăşti, şi-a dat demisia în luna martie din funcţia de vicepreşedinte. „Voi conduce Asociaţia pană la alegeri, care vor avea loc după alegerile parlamenare”, a precizat primarul din Slobozia Bradului. La sfarşitul săptămanii trecute a avut loc o întalnire a primarilor din toată ţara în cadrul şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din Romania. Cu această ocazie, Valerică Zamfirescu a fost ales şi vicepreşedinte pe Regiunea 2 Sud – Est. „Nu am invitat niciun ministru la şedinţă pentru că ar fi fost degeaba. Am discutat probleme pur administrative. Toţi primarii s-au plans că nu au bani pentru persoanele cu handicap. Am făcut adrese către cele trei ministere implicate, al Finanţelor, Internelor şi Muncii”, a declarat Valerică Zamfirescu. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 4276 zile, 3 ore, 10 minute, 41 secunde
Se da liberal teoretic dar faptic este PSD-ist.Am impresia ca e poreclit ..liberalul...E un fel de papa lapte a lui OPRISAN.
, acum 4276 zile, 4 ore, 31 minute, 49 secunde
Bai nenicule, ce seamana cu javra de celmare, parca ar fi neamuri...Oricum, l-a facut pe gineru-sau ofiter la circulatie din tablagiu, ce mai conteaza, doar sunt atatia, nenea Marean sa traiasca, citeste integral
, acum 4276 zile, 15 ore, 6 minute, 9 secunde
Las-o moarta cu liberalismul lui e PSD-ist infocat vopsit asa zis liberal.Vreau sa vad un adevarat liberal tip Djuvara. Nu liberali vopsit care n-au doctrina si sta la dispozitia unui OPRISAN fac citeste integral
lui s.georgescu, acum 4276 zile, 15 ore, 30 minute, 36 secunde
"Bataios" a fost si cat a lucrat ca tablagiu in armata.De aia i-au dat trei cizme.Doua in picioare si una-n kur ! Un neica nimeni ca si seful lui de partid.
s. georgescu, acum 4277 zile, 4 minute, 30 secunde
D-l Zamfirescu e un primar "bataios" care merita aceasta functie. e un liberal de la care orice primar poate invata ceva interesant despre administratie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.